ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2016 | 18:58

Δεν

είμαι σίγουρος, μετά από πολλές χυλόπιτες, αν οι σχέσεις όπως λένε είναι θέμα αριθμών ή απλά εγώ είμαι αδαής με το φλερτ. Προσπαθώ να παραμένω σε φυσιολογικά κιλά, να μην μιλάω σα λιγούρι απλά σα φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν λέω ότι η κάθε κοπέλα στην οποία μιλάω πρέπει να νιώθει υποχρεωμένη και να λέει ναι, αλλά δεν βλέπω σε καμία ανταπόκριση. Καλά σε προσέγγιση από μεριάς κοπέλας δεν το συζητάω καν, δε περιμένω κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να μου απαντήσουν στα σχόλια και αγόρια και κορίτσια , για το πώς και αν πιάνει η προσέγγισή τους στο άλλο φύλο.Θα εκτιμούσα πολύ σοβαρές απαντήσεις. Π22
4
 
 
 
 
σχόλια
Το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου που αυτό συνεπάγεται να βελτιώνεις όσο μπορείς τον εαυτό σου που αυτό έχει μετά αντίκτυπο στο περίγυρό σου. Προσπάθησε να διώξεις την απελπισία που ίσως σε καταβάλλει για να βρεις κοπέλα έπειτα από πολλες χυλόπιτες που όπως αναφέρεις έχεις δεχτεί. Να φέρεσαι φυσιολογικά και ευγενικά. Είσαι 22 και έχεις καιρό για σχέση, γιατί να αγχώνεσαι?
εξαρτάται και σε τι πλαίσιο προσεγγίζεις. πχ στη σχολή, σε έξοδο κι αν ναι πού πχ σε κλαμπ, μπαρ;, σε κοινές παρέες;γενικά έχε υπόψη σου ότι γενικά οι γυναίκες είναι πιο δεκτικές και ανοιχτές στην προσέγγιση όταν βρίσκονται σε φιλικό περιβάλλον. συνεπώς όταν και εάν τις προσεγγίζεις σε κοινές παρέες θα είναι πιο εύκολο πρώτα να επικοινωήσεις μαζί τους να δεις πως ανταποκρίνονται και μετά βλέπωντας και κάνοντας.τωρα εκτος από το θεμα του ποτε και σε ποιο χωρο προσεγγίζεις κοπελες, υπαρχει και το ζητημα του πως τις αντιμετωπίζεις. μπορει εσενα να σου φαινεται οκ η προσεγγιση σου αλλα να μην είναι. κι είναι πολύ λογικο γιατι σου λειπει η αποσταση. θα μπορουσες πχ να ρωτήσεις ένα φιλο ή μια φιλη που εμπιστεύεσαι να σου πουν εντυπώσεις. μπορει να μαθεις πολλα από τις παρατηρήσεις τους. σε περιπτωση που δεχθείς κριτικες εκ μερους τους μην το παρεις ασχημα. είναι ενας καλος τροπος να βελτιωθείς στο μελλον.
Θα προσπαθησω να σου δωσω μια πολυ σοβαρη απαντηση!Χμ..Εισαι 22 και εχεις πολλες -το ξαναγραφω ΠΟΛΛΕΣ- χυλοπιτες στον ενεργητικο σου.Αρα εχεις προσεγγισει πολλες κοπελες.Και τωρα θα κανω μια υποθεση: Υποθετω λοιπον οτι η εντονη αναγκη σου να κανεις σχεση σε κανει λιγοτερο επιλεκτικο και ισως πιο πιεστικο στο φλερτ και φυσικα γινεται αντιληπτο. (Σκεψου το, μονο εσυ ξερεις κατα ποσο ισχυει)Υ.γ: Πιστευεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σε προσεγγισει καποια κοπελα εξαρχης... ε δεν ειναι ψυχολογια αυτη εξομολογουμενε! Καταλαβαινω την απογοητευση σου αλλα θελει και λιγο αυτοπεποιθηση το πραγμα.-ασε που μπορεις να το "χρησιμοποιησεις", ο αυτοσαρκασμος ειναι πολυ γοητευτικο χαρακτηριστικο κατα την αποψη μου-Αυτα! :)(Λιγο μεγαλο για υ.γ αλλα δεν βαριεσαι...)
Φίλτατε, δεν υπάρχει κανόνας: μπορεί να είσαι ατσούμπαλος και η άλλη να σε ερωτευτεί γι' αυτό (επειδή ίσως συναναστρέφεται με ''σιδερωμένους'' τύπους και της γυάλισες ως διαφορετικός) και μπορεί να είσαι ''κύριος'' και να φανείς τελείως μαμόθρεφτος γι'αυτό το λόγο και να φας το φτύσιμο της ζωής σου.Άποψή μου: να είσαι ο εαυτός σου, και σε όποια αρέσεις. Το να προσποιηθείς κάποιον άλλο, δε θα πιάσει γιατί δε θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις μέχρι τέλους.
Scroll to top icon