ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2016 | 19:38

Γκάλοπ

Κάποιος πολύ κοντινός σας άνθρωπος (φίλος, συγγενής, σύντροφος) σας λέει ότι έπλυνε μια απλή καθημερινή μπλούζα στο χέρι, με σαπούνι για τα χέρια όμως, ενώ είχε σπίτι του απορρυπαντικό για ρούχα. Δεν ήταν λεκιασμένη, απλώς είχε φορεθεί αρκετές φορές και έπρεπε να ξεμυρίσει/φρεσκαριστεί. Ρωτάτε γιατί, από πού κι ως πού να χρησιμοποιήσει σαπούνι χεριών ενώ υπήρχε απορρυπαντικό, και απαντάει κάτι σαν "έτσι, δεν θεώρησα ότι χρειαζόταν απορρυπαντικό και είπα να βάλω σαπούνι χεριών" .Πώς αντιδρατε σε όλο αυτό το γεγονός; Σας φαίνεται τρελό; Κάνετε παρατήρηση; Είναι όλα κουλ; Κάτι άλλο;Η μπλούζα δεν έπαθε καμία ζημιά.
13
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται αν ήταν κρεμοσάπουνο ή σαπούνι πλάκα. Αν ήταν κρεμοσάπουνο, ήταν κουλαμάρα.Αν ήταν σαμπουάν ή αφρόλουτρο, είναι σπατάλη, γιατί είναι μεγάλη η διαφορά του κόστους με το απορρυπαντικό ρούχων και μηδαμινό όφελος.Το πλεονέκτημα που έχει το σαπούνι (πλάκα) χεριών έναντι του απορρυπαντικού σε σκόνη είναι ότι έχει πιο ευχάριστη αίσθηση στα χέρια, δηλαδή δεν γλιστράει και δεν αγριεύουν τα χέρια. Και ξεπλένεται και πιο εύκολα.
Γνωμη μου λοιπον αν η μπλουζα ηταν του ιδιου ατομου που την επλυνε δεν εχεις δικαιωμα να πεις τιποτα.ειτε ειναι ο αντρας σου ειτε η γυναικα σου. Τωρα αν η μπλουζα ηταν δικη σου να πεις σ ευχαριστω πολυ. Χωρις παρατηρησεις και υποδειξεις.Η πραξη μετραει! Ετσι πιστευω εγω.
Συγνωμη που θα ρωτησω... Και τι εγινε ρε παιδια;;; σημασια εχει οτι πλυθηκε η μπλουζα! Δοξα τω Θεω με σαπουνι και μοσχοβολαει φανταζομαι. Εχει σημασια αν ηταν σαπουνι για ρουχα, για χερια ,για πιατα ή αφρολουτρο;;; μια μπλουζα ειναι. Που δεν επαθε και τιποτα. Και δεν ηταν καν λεκιασμενη.φρεσκαριστηκε λοιπον!Και ατην τελικη σαπουνια ειναι ολα. Οι διακρισεις σε κατηγοριες γινονται κυριως για εμπορικους σκοπους.
Όλα τα καθαριστικά απο ακόμη πλυντηρίου μέχρι σαπούνι,σαμπουάν κλπ κλπ, όλα όμως, έχουν σαν βάση την ίδια χημική ουσία.Άνετα λούζεσαι με απορρυπαντικό και άνετα κάνεις μπουγάδα με σαμπουάν.Αυτό που αλλάζει είναι τα αλλα χημικά για να είναι μαλακά, μυρωδάτα η οτιδήποτε άλλο.Άρα ο τύπος δεν έχει ιδέα κι από πάνω.
Βρε μπας και ήταν κανένα κρεμοσάπουνο από τα lidl και επηρεάστηκε ο κοντινός φίλος/συγγενής/σύντροφος από την αρνητική διαφήμιση που προκαλούν οι τόσες ατάκες που κυκλοφορούν στο internet?:P
Η μια πιο απλή και προσιτή μέθοδος που την συνηθίζω να την κάνω όταν βλέπω να χρησιμοποιούν αλα νταλα τα απορρυμαντικα. Καπελομα στο κεφάλι με την λεκάνη(των ρούχων) και ιδιαίτερα αν είναι και γεμάτη με νερό, παράλληλα με συνεχής χτυπήματα στο κορμί του ασχετου με τα ρούχα που επλενε (αυτό πονάει πολύ!), με κλασσική κατάληξη το πέταμα των συγκεκριμένον ρούχων στο μπαλκόνι ή καλύτερα από κάτω από το μπαλκόνι για να μην τα βλέπω. Προληπτικά, ο πληστης μπορεί να νοσηλευθει στο νοσοκομείο από το πολύ κλωτσιδι... ανάλογα από τον βαθμό των εκτρωματων που έχει κάνει στα ρούχα.Γενικά το αντιμετωπίζω ψυχραιμα.!
Χαχαχα μου χει τύχει..! Πολύ πολύ κοντινός φίλος μου χε πει κάποια στιγμή πως έπλυνε μπλουζακι με σαμπουάν όμως! Κ γελούσα κ τον πειραζα λέγοντάς του διάφορα του τύπου "θρεψη κ προστασία" ή για πλούσιο όγκο κτλ:pΉταν όταν ειχε πρωτομείνει μονος του κ τα κανε όλα όπως να ναι!!
Ποντάρω στο σενάριο πως είναι ο σύντροφος σου. Μήπως το έκανε επίτηδες ώστε να πλένεις από εδώ και πέρα τα ρούχα εσύ; Μην τσιμπάς και την επόμενη φορά πρότεινέ του να χρησιμοποιήσει σαπούνι πιάτων! :P
Scroll to top icon