ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2016 | 05:25

Ο αναμάρτητος..

Aστυνομικε που μου πηρες αδικα το διπλωμα για 3 μηνες... Σου ευχομαι καλο καλοκαιρι (not)... Τα ιδια σου ευχομαι, αλλα εσεις τα βρισκετε και μεταξυ σας.. I'll let carma do all the work
7
 
 
 
 
σχόλια
Aν ειχες πιει αλκοολ και δεν ηταν η 1η φορα τοτε καλα εκανε και στο πηρε,μακαρι να στο επερνε για πιο πολυ καιρο μπας και βαλεις μυαλο.Εξηγησε μας τον λογο και τοτε θα δουμε αν στο πηρε αδικα ή οχι! Εγω πιστευω οτι στο πηραν επειδη ηπιες αλκοολ ή περασες με κοκκινο,αν ειναι 1 απο τα 2 τοτε καλα κανανε και στο πηρανε,επρεπε να στο παρουνε για πολυ παραπανω μπας και βαλεις μυαλο.
Εξηγησε μας τον λογο και τοτε θα δουμε αν στο πηρε αδικα ή οχι! Εγω πιστευω οτι στο πηραν επειδη ηπιες αλκοολ ή περασες με κοκκινο,αν ειναι 1 απο τα 2 τοτε καλα κανανε και στο πηρανε,επρεπε να στο παρουνε για πολυ παραπανω μπας και βαλεις μυαλο.
Εξομολογησεις λεγεται αλλα οταν λεει οτι του το πηραν αδικα πρεπει να αναφερει και τον λογο που του το πηραν.Δεν παιρνουν ετσι απλα τα διπλωματα εαν δεν εχεις κανει κατι σοβαρο.Με το να λες μου το πηραν αδικα χωρις να το εξηγεις ειναι σαν να υποβιβαζεις αυτην την δουλεια,λες και οι αστυνομικοι ειναι χαζοι και αυτος ο εξυπνος.Εγω ετσι το λαμβανω!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon