ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2016 | 00:58

Μετα απο καιρο...

Μετα απο καιρο νιωθω την αναγκη να εξομολογηθω σε αυτη τη σελιδα για κατι που μου συμβαινει...Ειμαι 21 χρονων, φοιτητης σε επαρχια, εφανισημος (θα ελεγα), με αρκετη δοση χιουμορ, πολυ κοινωνικος και ανεση να μιλαω σε γυναικες κτλ κτλ. Το θεμα ειναι οτι θα επρεπε να χα παρει ολο το πανεπιστημιο (ετσι πιστευουν ολοι), ενω στην ουσια εχω ολοκληρωσει μονο με 2. Δεν λεω ειχα τις ευκαιριες μου. Το θεμα ειναι οτι αλλες φορες εφταιγα εγω, αλλες οι συγκυριες δεν ηταν ευνοικες! Αυτο που θα θελα καποιος να μου πει ειναι οτι καλα το παω? Πρεπει να γινω πιο ενεργητικος? Γιατι τα χρονια περνανε και πιστευω οτι μετα απο χρονια θα μετανιωνω! Σας ευχαριστω για το χρονο σας!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αγόρι μου όμορφο (που έτσι πιστεύουν οι άλλοι) δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός γυναικών τον οποίο πρέπει να πάρεις όσο είσαι φοιτητής. Με τόσες ήθελες να πας, με τόσες πήγες. Όσο για τους φίλους σου είναι λίγο κ#$*παιδα. Έχουν σχέδιο, μου το είπανε προχθές. Θέλουν, λέει, να σε πείσουν να πας με πολλές μέχρι να κολλήσεις χλαμύδια ξέρω γω και έτσι να σε βγάλουν από το παιχνίδι. Σε ζηλεύουν, αλλά μην τους το πεις ότι στο είπα. Σσσσσσσσς!
Scroll to top icon