ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2016 | 17:07

choc

μου τη δίνει η choc. μελιστάλακτη μέγαιρα.
27
 
 
 
 
σχόλια
Ασχέτως με το αν συμπαθώ ή όχι κάποιον, δεν βλέπω πως οποιοσδήποτε εδώ μέσα θα άξιζε τον χρόνο για να ξεκινήσει witch-hunt.Ζήστε τη ζωή σας ρε μαλάκες και αφήστε των αλλωνών.
Chocάκι κοίταξα στη γυάλινη σφαίρα και είδα οτι είναι κάποια που γουστάρει το βασιλιά σου και γι'αυτό σε χαρακτηρίζει έτσι. Οτι και καλά του μιλάς όμορφα, όπως μιλάς και σε άλλους, αλλά τον "περιορίζεις" και τσακώνεσαι αν ενδιαφερθεί για άλλη. Μπορεί να κάνω και λάθος.Κλάιν, μην ασχολείστε.
Εξομολογουμενε/η τωρα το διαβασα...Ισως και να ειμαι,δεν λεω...Δεν πιστευω οτι το λες απο ζηλεια οπως ειπωθηκε,αμα δεν γουσταρουμε καποιον,δεν τον γουσταρουμε!!!Αλλα να μη σου κρυφτω,αυτο το "μελισταλακτη μεγαιρα" δεν το καταλαβα...Δλδ λεω κατι καλο και μετα βριζω??Και αν βριζω το κανω under cover???Γιατι ετσι οπως το λες σαν υπουλο/υποχθονιο μου μοιαζει...Οπως και να εχει,σε ευχαριστω :α)γιατι ολοι οι φιλοι μου εδω,εγραψαν τα καλυτερα...και ξερεις??? Ειναι σπουδαιο ,να νοιωθεις ΑΓΑΠΗ αντι για ΠΙΚΡΑ...β)οταν δεν εχουμε που να "κατσικωνομαστε",θα τους φερνω εδω,αν δεν σε πειραζει...Τωρα βεβαια,θα μου πεις οτι μπορει να την εκανε και καποιος απ'αυτους που σχολιασαν...Δεν πιστευω...δεν τα παω και με ολους τελεια αλλα αν μη τι αλλο,πιστευω θα αδιαφορουσε απο το να ασχοληθει...αρα τιμη μου!!!Καποτε μου ειχε πει καποιος "μην ασχολεισαι με τις κακιες κ τη μικροτητα του κοσμου..θα ακουσεις πολλα! Το μονο που να κοιτας,ειναι να λενε σωστα το ονομα σου!!!" Εεεε σωστα το ειπες,οποτε κομπλε!!!Μακαρι να το ειχα δει νωριτερα,θα σου αναβα ενα κερακι(οχι,δεν σου ριχνω καταρες ως "μελισταλακτη μεγαιρα"....)Να 'σαι καλα και καλο καλοκαιρι ;-)ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ,ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!! Με εκτιμηση,Μελισταλακτη bitchaaaa...
Όπως κατάλαβες εξ. έπεσες σε μπλοκ φανατικών υπσοτηρικτών της και σε πυροβολουν ομαδικώς.Σκέη σέχτα φανατικών λέμε.Σε ένα πράγμα όμως θα συμφωνήσω μαζί τους.Καλά κάνεις και έχεις την άποψή σου ,να ΄χεις όμως τ' Rχ: να τη λες επώνυμα.
Ο Φέτες είναι υποκοριστικό του Κουκλίτσου που έχει και τη χάρη της φώτο;Γιατί οι γυναίκες τη λέξη "μέγαιρα" δεν τη χρησιμοποιούν; Εγώ πιστεύω πως είναι γυναίκα και ζηλεύει, με πολλές πιθανότητες να είναι και τρολλ για να προκαλέσει χαμούλη.
Βασικά και εγώ πιστεύω ότι είναι τρολλ και όντως παίζει να είναι γυναίκα άμα σκεφτεί κανείς την απήχηση που έχει η βασίλισσα στον ανδρικό πληθυσμό...τι να πω είμαι σε σύγχυση παρόλο που έφαγα και ένα παγωτό, αλλά ήταν νιρβάνα...
Κουκλίτσε έχεις απόλυτο δίκιο και θα συμφωνήσω. Παρ' όλα αυτά, αν στο μέλλον χρειαστείς βοήθεια στην εξιχνίαση κάποιας υπόθεσης, προσφέρομαι να ξέρεις!Χαχαχα Dead είσαι θεούλης, στο έχω ξαναπεί! :)
Οι καλές σκέψεις γυμνάζουν τον εγκέφαλο.....ας κάνω μερικές για την choc....-έχει χιούμορ...πολύ από δαύτο...-είναι έξυπνη...-δεν κάνει πολλά ορθογραφικά...-ακούει ωραία μουσική...και με ποικιλία(μεγάλη υπόθεση)-κάνει προξενιά(κι ό,τι γίνει έγινε!)-έχει τον king...βασιλιά...-βλέπει monty python...-γράφει ωραίες εξομολογήσεις(τουλάχιστον οι γνωστές)...-έχει το πιο λαχταριστό nic-ό,τι θέλει να πει,το λέει...έχει εκφράσει σχεδόν όλη τη γκάμα συναισθημάτων εδώ μέσα...-ήταν η πρώτη που μου έπιασε κουβέντα και με έκανε να νιώσω καλοδεχούμενη...Όυφ...έκανα την γυμναστική μου για απόψε...δεν ήταν και πολύ δύσκολο...
Dead μην ανησυχείς,έχω stamina όχι αστεία...σ'ευχαριστώ όμως που νοιάζεσαι...Saint,μπορεί να το βλέπω ρομαντικά,αλλά δεν με νοιάζει καθόλου...μου αρέσει να σκέφτομαι πρώτα θετικά,δεν το έκανα πάντα...οπότε είναι επιλογή...Κουκλίτσε,είμαι σίγουρη πως μπορούν να προστεθούν πολλά ακόμη ατη λίστα... :)
Scroll to top icon