ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2013 | 14:03

i omorfia thelei thusies..

eimai 90 kila 1,78 upsos ..exw perifereia...mou lene oloi oti eimai mounara kai oti i muri mou einai g periodiko alla emena mou leipei auti i autopepoithesi kai niwthw kai asxima g to swma mou..pali ksekinisa diaita kai pali tin xalasa meta apo 2 vdomades simera trogontas lacta k mpiskota i xontreloooo..
2
 
 
 
 
σχόλια
Προς τους αποπάνω... κι όμως υπάρχουν και οι ωραίες χοντρούλες!!! Αλλά αυτό που εγώ βρίσκω παράλογο αγαπητή μου δεν είναι ότι δεν μπορεί να είσαι 90 κιλά και μουνάρα. Το θέμα είναι να είσαι υγιής και στο σώμα και στο πνεύμα. Αν θες να νιώσεις όμορφα με το σώμα σου ξεκίνησε να αθλείσαι (έστω περπάτημα χαλαρό), να τρως καλά πράγματα σε σωστές ποσότητες(η lacta δεν είναι μέσα σε αυτά, αλλά μια άλλη καλής ποιότητας σοκολάτα ναι δεν είναι ανάγκη να πέσει το μαρουλόφυλλο σύννεφο)και να το περιποιήσαι(ωραίες κρέμες και αφρόλουτρα). Και μετά, και πιο υγιής θα είσαι και θα νιώθεις τέλεια!!!
Scroll to top icon