ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2016 | 10:32

Δεν ευδοκιμησε

Eχει αλαξει παρα πολυ,απο τοτε που πηγε στρατο. Η κατασταση του ολο και επιδεινωνεται,δεν μπορουμε να συζητησουμε .Εχει γεμισει κακια και φθονο σχεδον για ολο το κοσμο.Οταν ηταν παιδι ειχε υποστει περιστατικα βιας και εξυβρισης στο σχολειο.Οταν το ανεφερε στη μαμα του του ειπε "να γινεις μαγκας να μη τις τρως,και προσεχε μη το μαθει ο πατερας σου και της φας κι απο κεινον".Στο στρατο επειτα απο κρισεις αγχους και καποια πραγματα που τους εξομολογηθηκε,του ειπαν να του δωσουν Ι-5,η μανα του εκανε πανικο στο σπιτι λεγοντας του πως δεν θα τον δεχτει πισω αν το κανει παρ'οτι οι γιατροι επεμεναν,επαιρνε τηλεφωνο τους γιατρους για να τους μεταπεισει (που της ειπαν οτι πρεπει να κοιταξει την ισοροπια του παιδιου της και οτι ειναι ενηλικος)κι επειτα εμενα ωστε να τον μεταπεισω και να τον πιεσω(πραγμα που δεν εκανα).Τελικα αφου τον κατεκλεισε με τηλεφωνηματα που λιγο πολυ του ελεγε πως η ζωη του θα καταστραφει και να μη πιστευει τους γιατρους που λενε πως πλεον δεν εχει συνεπειες το Ι-5,γιατι απλως θελουν να τον ξεφορτωθουν.Πηγε και τους παρακαλεσε να τον κρατησουν κι εβγαλε τον εαυτο του ψευτη.Μεχρι προτεινως ηταν ανασφαλης αλλα δεν ειχε χασει την ανθρωπια του.Ειχε ζητηματα να εκφραστει συναισθηματικα,πλεον εχει γινει κυνικος."Η ζωη ειναι ζουγκλα κι ο καθενας κοιταει το τομαρι του"-"Οταν ειχα αναγκη ποιος με ακουσε;" Δεν τον αθωωνω.Καταλαβαινω πως πιθανοτατα πρεπει να τον αφησω ομως δεν το κανω.Εχω αναμειχθει πολυ.Φανταζομαι πως μπορει να ημασταν αν δεν ειχε υποστει ολα αυτα.Εχω κολλησει στο παρελθον.Και κυριως ειμαι πολυ οργισμενη με μερικους ανθρωπους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι καλύτερα να πάτε σε έναν ψυχολόγο για να σας συμβουλεψει επαρκώς. Προσπάθησε να του σταθεις όσο μπορείς φτάνει να το θέλει και ο ίδιος. Αν δεν γίνει τίποτα με τα παραπάνω δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις από αυτήν την σχέση γιατί απλά δεν θα θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και δεν νομίζω να κάτσεις να ανεχθεις τα επακολουθα της συμπεριφοράς του, βλέπε ψύχωση.
Ωραια μανα ειχε ο μαλακας σου. Κατι τετοιες οπως και κατι αλλες υπερπροστατευτικες τα καταστρεφουν τα παιδια. Κατσε μαζι του και θα τις φας και εσυ πολυ συντομα.
Δεν έχει άδικο το παιδί, όσο πιο σύντομα καταλάβει η ματαιοδοξία που μας περικλείει τόσο πιο σύντομα θα βρει τον δρόμο του. Αγνόησε τη μάνα του, θα την βάλει στη θέση του όταν βρει τον εαυτό του, αν θες να κάνεις κάτι για αυτόν βοήθησε τον να γίνει αυτό που θέλει αντί να σκέφτεσαι πως θα τον αλλάξεις ή τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά στο παρελθόν.
Scroll to top icon