ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2016 | 14:28

Τελικά. ..

Ο άνθρωπος θέλει καπου να αγαπα..και από εκεί παίρνει δύναμη για τα υπόλοιπα..Πες το μάνα πες το σχέση πες το φιλιά πες το δουλειά πες το θεο πες το χόμπι. .γενικά μιλάω. .Αλήθεια εσείς που αγαπάτε? Θα με ενδιαφέρε να ακούσω από που ο καθένας σας παίρνει δύναμη. ..Περιμένω τα σχόλια σας.. :)
25
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο που λες οτι αργούν να καταλάβουν οι άνδρες τα συναισθήματα τους, εχεις ίδια πείρα, σου εχει συμβεί; Και αν ναι τι εκανες εσυ; Εκδηλωθηκες η περίμενες πρώτα να εκδηλωθεί ο άλλος; Αυτη που λεω εγω, μαλλον έτσι συμπεριφέρεται, για αυτο ρωτάω.
Κοιτά επειδη εχουν συμβεί πολλά στο παρελθόν, μέχρι και πριν λίγους μήνες, αν δεν δω κάποιο ξεκάθαρο σημάδι απ αυτήν, δεν θα κανω τίποτε. Για τωρα τουλαχιστον. Θα πρέπει να θελει και αυτη. Γω εχω πει πολλά εδω. Ας βγει και ας πει τα μισά η ας μου δειξει με κάποιο τροπο οτι με θελει και θα κανω οτι μπορω και οτι σκεφτώ για να την φέρω κοντά μου.
Ωραία χαΐρομαι που το ξεκαθαρίσαμε, μου αρεσει που σε βλέπω ξεκάθαρη με το θεμα αυτο. Χαίρομαι που σου άρεσε και αυτο που έγραψα χθες. Οχι δεν πρέπει να της θυμίζει κατι, ήταν κατι αυθόρμητο. Μου αρεσει και που τα λέμε. Γιατι θελεις να με τρελάνεις;
Ειναι 2 χρόνια πολλά για την αγάπη; Δεν νομίζω. Τι κάνεις τωρα ειναι το ζήτημα; Το βάζεις στα ποδια; Δεν νομίζω. Έλα που είσαι; Εχουμε μια συζήτηση εδω :)
Έλα τωρα χωρις νόημα. Λέμε τι νιώθουμε εδω. Μην τα γειώνεις ολα. Στη δική μου περιπτωση ειναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αντίθετα πιστεύω οτι η αγάπη επιζεί μεσα απο τις αντιξοότητες, αν υπάρχει πραγματικά. Για μενα δεν γινόταν διαφορετικά. Γιατι για σενα 2x3 ; Τι σημαίνει ;
Αν με ρωτήσεις εγω καίγομαι. Και αυτη που θελω πιστεύω οτι καίγεται. Το είχα δει στο παρελθόν αλλα με είχε πληγώσει τοσο πολυ και χρειαζόμουν χρόνο. Και καθε φορά που απομακρυνόμουν με πλήγωνε περισσοτερο. Το ίδιο εκανα και εγω. Τα εχω ξεπεράσει ολα όμως. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε. Την θελω. Seven seas, πιστεύεις στο σωστό τάιμινγκ ;
Οκ κατι ειναι τα 6 χρόνια. Λοιπόν, όσον αφορά εμενα θα περιμένω κάποιο σημάδι απ αυτήν, οχι για άλλο λόγο αλλα για να μην την φέρω σε δύσκολη θέση. Και αυτο εξαιτίας του παρελθόντος, περισσοτερο γιατι την σέβομαι και την αγαπώ.
Ναι το είπαμε οτι δεν είσαι εσυ, δεν μπορω να σε κανω με το ζόρι, αν δεν είσαι εσυ. Δεν λες και κανενα στοιχείο, όποτε θα αρκεστώ σε οτι λες. Στο κάτω κάτω οποίος θελει στο τέλος θα δώσει κάποιο σημάδι. Αν δεν θελει δεν γινεται με το ζόρι :)
Έλα εσυ είσαι η φωνή της συνείδησης μου; Σου ειπα οτι ξερω καλα οτι αυτη που θελω ξέρει καλα πως νιώθω για αυτήν. Στο παρελθόν με ήθελε και αυτη, δεν ξερω αν εχει προχωρήσει. Αν θελει θα μου δειξει και αυτη κάποιο σημάδι.
Οκ θα σου πω κατι που μου εχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Παρότι της εχω φερθεί πολυ σκληρά, παρότι με ήθελε και το έβλεπα, εκτιμώ ιδιαίτερα οτι εχει τρομερά αποθέματα ψυχής και μου μιλάει γλυκα και δείχνει να το εχει ξεπεράσει. Για να μην πολυλογώ της φέρθηκα σκληρά, γιατι πίστευα οτι με κοροϊδεύε. Αν μου έδειχνε ενα σημάδι θα της έδειχνα ποσό την αγαπώ. Μου πήρε χρόνο να το ξεδιάλυνω αυτο μεσα μου. Στον ίδιο χρόνο είδα δικούς μου ανθρώπους να μου γυρνούν την πλάτη παρότι ημουν ειλικρινής μαζι τους, παρότι δεν φέρθηκα τοσο σκληρά. Όποτε ξέρεις συγκρίνω. Έγραψα χτες αυτο για αυτήν εδω. Μην γελάσεις σε παρακαλώhttp://www.lifo.gr/confessions/view/263075
Αγαπώ τη μητέρα μου για τα μαθήματα που μου δίδαξε και για την απεριόριστη λατρεία της. Αγαπώ τον πατέρα μου που με έκανε πειθαρχημένη και σκεπτική ως προς τον κόσμο. Αγαπώ την αδερφή μου που μου δίδαξε το πείσμα της και μία ακόμα "μητρική" φιγούρα. Και τέλος, αγαπώ εκείνον που στο "πρόσωπό" του βρήκα την ισορροπία και τη δύναμη μου. Σας ευχαριστώ όλους.
Scroll to top icon