ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2016 | 02:05

Λίπος

Είμαι 56 κιλά και 1.65 περίπου ύψος .. Ναι , θα μου πείτε "Είσαι κανονική" .Το θέμα είναι πως δε θέλω να είμαι κανονική , θέλω να είμαι υπερβολικά αδύνατη σα μοντέλο , ούτε κανονική , ούτε ανωρεξικια . Πάω γυμναστήριο , τρώω φρούτα , λαχανικά , όσπρια , φρεπτικα κρέατα και πάνω από όλα ΌΧΙ γλυκά . Επισης γυμναζομαι . Το αποτέλεσμα όμως είναι όσα κιλά και να χάνω τα μπούτια μου να ενώνονται και να τρυβονται και τώρα το καλοκαίρι μάλιστα να ματωνουν .. Αυτο με κανει να νοιωθω τοσο τεραστεια και χοντρη . Ναι , χοντρη , όχι τόσο για το σιχαμερο λιπος στα μπουτια μου όσο για το γουρουνισιο, βρωμερό μυαλό μου που όλο σκέφτεται γλυκά χωρις ο οργανισμός μου να νοιώθει πείνα. Δε θέλω να πάθω και ανωρεξια . Θέλω απλά να δυνατησουν τα μπούτια μου και να βρω έναν τρόπο να ξεγλυστραει το μυαλό μου όταν σκέφτεται γλυκά γλυκά γλυκααα! ! Μόνο γλυκά , το λιπος που προκαλούν δεν το σκέφτεται σαν να έχω μέσα μου έναν 2ο εαυτό βρώμικο και πεινασμένο που προσπαθεί να με κάνει να ξεφύγω από την διατροφή μου και να αρχίσω να φουσκωνω σαν μπαλόνι από το λιπος . . .
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι ιδέα μου ή τρολλάρεις ? Αν όχι καλύτερα να επισκεφθείς έναν διατροφολόγο, αυτός μόνο μπορεί να αξιολογήσει ποια διατροφή είναι σωστή για σένα προσωπικά.
Scroll to top icon