ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2016 | 05:12

εξομολογουμαι ότι,

Αναρωτιέμαι αν γίνεται να κρατήσει ερωτική σχέση όταν ο ένας τουλάχιστον (εγώ) η Α, αλλάζει, εξελίσσεται ή προσαρμοζεται (όπως θες) ανά πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα.. Ο άλλος, ο Β δε θέλει να προσαρμοζεται στο περιβάλλον του και γενικότερα.. λόγω αντιδραστικοτητας κλπκλπ. Πώς στο @#?!+# θα συμβαδισουν αυτοί οι δύο μαζί; Δε βγαίνει. Απλά δε βγαίνει.. Και ας μου εξηγήσει κάποιος έμπειρος πώς @#!?@?!! το καταφερνει αυτό με πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Ο Β από πλευράς του αν δε θέλει να χάσει την Α, δε θα προσαρμοστεί θέλει δε θέλει για πρώτη φορά στη ζωή του; Και γιατί να αρέσει αυτό στην Α; Όχι, στην Α θα αρέσει, εντάξει, γιατί η Α θεωρεί πλέον ότι ο Β έχει κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικοτητας του που την νευριαζουν ή την απωθουν( όπως η έλλειψη προσαρμοστικοτητας, όπως καταλάβαμε όλοι ή σχεδόν όλοι) ή την ανησυχούν όταν πρόκειται για σοβαρά ψυχολογικά.. Επίσης η Α τα βλέπει πλέον πιο αντικειμενικα και τελοσπαντων, βαρέθηκε να γράφει(επειδή έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της και δεν την ενδιαφέρει πλέον). Αυτά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί ο Β να έχει ότι θέλει στη ζωή του και να μην θέλει να προσαρμοστεί -εξελιχθεί στις π@π@ριες και μ@λ@κιες που θες να του επιβάλεις εσυ κι όλοι οι μ@λ@κες με τα fb τα Pokemon. Η με καινορια ρούχα σπίτια αυτοκίνητα smartphones ταξίδια του κ@λου κλπ κλπΟπότε άσε τον Β ήσυχο και ως Α τράβα απαυτώσου κι άσε μας ήσυχους.
Επειδή μάλλον ο Β έχει μπερδέψει πολύ το μυαλό σου και μιας και βαρέθηκες η ίδια να τα γράφεις, δεν το αφήνεις να απολαύσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού χωρίς έγνοιες; Και από Σεπτέμβρη που θα έχει πέσει η ζέστη, αν ξεβαρεθείς και τα αναλύσεις, ώστε να βγάλουμε κι εμείς άκρη, εδώ είμαστε.
Scroll to top icon