ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2016 | 13:54

Εξομολογησεις μιας σερβιτορας

Ειμαι 22 χρονων και φετος σκεπτομενη να βγαλω και ενα χαρτζιλικι αποφασισα να πιασω δουλεια σε μια καφετερια στα Βορια προαστια οπου γενικα μαζευει πολλη νεολαια.Αλλα ακομα και για να δουλεψεις καφετερια εδω τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο νομιζα.Με βλεπει ο ιδιοκτητης(γυρω στα 45) μου λεει ομορφουλα εισαι ελα για δουλεια.Μαλιστα...ο τυπος μετα απο λιγες εβδομαδες καταλαβα το ποσο γλοιωδης ειναι,εχει γυναικα και μικρα παιδια και οχι μονο την πεφτει στα πιπινια στο μαγαζι αλλα φερνει και 16χρονα (!)παραξενα κοριτσια οπου τις κερναει ποτα και τσιγαρα και ειμαι υποχρεωμενη να τους σερβιρω σφηνακια κτλ...Ο υπευθυνος του μαγαζιου(μαλακας νο2 νεόπλουτος 35αρης)το μονο που ξερει να κανει ολη μερα ειναι να παιζει pokemon go,να χαζευει γκομενες στο snapchat και να καλει την παρεουλα του(5-6 νεοπλουτοι ιδιας ηλικιας)να πετανε τσιγαρα και βρωμιες στο πατωμα,να ειναι αγενεστατοι με εμενα και τα αλλα κοριτσια που σερβιρουμε και να ασχολουνται με το πως ειναι η μουρη του καθενος εκει μεσα ή το τι φορεσε σημερα η Μπεκατορου.Επιπεδο...Δεν ξερουν να υπολογιζουν λεφτα και με κλεβουνε,δουλευω υπερωριες μεχρι τις 3 μεχρι να φυγει καθε φορα αυτο το συγκεκριμενο 1 ηλιθιο ζευγαρι...Ο μπαρμαν ριχνει κατω τα μπισκοτακια και τα βαζει παλι πισω(!)τα πατατακια τα πιανουν με τα βρωμικα χερια τους παιδια ή τα τρωνε και τα τριμματα πεφτουν παλι μεσα...Στην κουζινα δουλευουν κατι μαυρουλιδες που ειναι πολυ καλοι και ο ιδιοκτητης ερχεται και μου λεει οτι αυτες οι φυλες ειναι καθυστερημενες και οτι εχουν προβλημα μου ερχοταν να του πω εσυ εχεις προβλημα αλλα εχε χαρη!Αντε γεια!
4
 
 
 
 
σχόλια
μηπως αυτη η καφετερια βρισκεται στο εξωτικο χαλανδρι??γιατι η πρριγραφη σου προσιδιαζει στο προφιλ μιας που εχω στο νου μου (θα μου πεις η μονη θα ναι??)θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες,σηκω φυγε εφοσον δεν εχεις απολυτη αναγκη τα χρηματα και ναι,τη στιγμη που εκυοξευει ο αφεντης σου τετοιου τυπου ρατσιστικα σχολια μη διστασεις να του απαντησεις αυτο που σκεφτηκες!
Και γιατί κάθεσαι κορίτσι μου? ριξτου ένα μπινελίκι του παπάρα όταν έχει κόσμο το μαγαζί και φύγε... απλάΠαιδιά μη μασάτε ειδικά τώρα... ρίξτε μπινελίκια
Κοίταξε η κοπέλα ειναι μικρή, αν από τώρα σκύψει το κεφάλι για ότι τις συμβαινει τότε στα 30αντα της θα ειναι με καμιά ντουζίνα παιδάκια στην αγκαλια.Το γεγονός ότι ζούμε περιόδους εργασιακού μεσαίωνα δεν θα κάτσουμε και στα τέσσερα, επιμενω αν η κοπέλα μπορεί να των ξεχέσει θα κάνει το καλύτερο και για την ίδια και για τις επομενες κοπέλες.Η λογική ότι κάποιος μου δινει δουλειά και εγώ πρεπει να κάνω κολοτουμπες και να δέχομαι τις χυδαιότητές του εγώ δεν την δέχομαι.
Scroll to top icon