ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2016 | 19:39

Σχολή

Εχει η φιλολογία αποκατάσταση? Ανησυχώ γιατί πολλές σχολές οδηγούν στην φιλολογία και ο ανταγωνισμός έχω ακούσει ότι είναι τεράστιος. Εισάγομαι σε αυτήν αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να ξαναδώσω πανελλήνιες? Η ψυχολογία ή νομική έχουν καλύτερη αποκατάσταση?
3
 
 
 
 
σχόλια
Για Φιλολογία δεν θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω. Η Ψυχολογία από την άλλη δε νομίζω ότι σου εγγυάται καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Ειδικά στην Ελλάδα, όπου η κοινωνία είναι αρκετά κλειστή απέναντι στον τομέα αυτό. Νομική; Θεωρείται (δικαίως θα ελεγα) η πιο δύσκολη σχολή της θεωρητικής, ένα άπιαστο όνειρο για πολλούς, η οποία δεν υπόσχεται και πολλά στους αποφοίτους της. Κάτι η κρίση, κάτι ο κορεσμός, κάτι η ελλατωματική ελληνική κοινωνία, όλα αυτά δυσκολεύουν το έργο των αποφοίτων. Ωστόσο, εσύ οφείλεις να κυνηγήσεις το όνειρό σου.
Σχεδον σε ολες τις σχολες, κυριως της θεωρητικης, υπαρχει θεμα αποκαταστασης. Δε θα σου πω ψεματα, νομιζω κ βλεπω στη φιλολογια εχουν θεμα τα παιδια. Αυτο δε σημαινει ομως οτι αλλου θα ναι καλυτερα.
Δυστυχως διανυουμε μια πολυ κακη εποχη στην οποια σκεφτομαστε λογω των συνθηκων περισσοτερο ποια σχολη θα οδηγησει σε πιο αμεση επαγγελματικη αποκατασταση,ωθουντας τους νεους να βαλουν σε δευτερη μοιρα τι ειναι αυτο που τους εκφραζει και τους αρεσει πραγματικα να σπουδασουν.Γνωμη μου ειναι εαν η φιλολογια σε ενδιαφερει πραγματικα σε επιπεδο σπουδων και αν οντως εχεις εισαχθει εκει ,να το ακολουθησεις και να παρεις το πτυχιο σου.Το θεμα της αποκαταστασης ειναι μεγαλη κουβεντα και φυσικα πρεπει να εχεις κατα νου οτι οπως σε ολους τπυς κλαδους ειναι σχεδον βεβαιο πως θα παιδευτεις αν θελεις να εργασθεις αποκλειστικα εκμεταλλευομενη αυτο που σπουδασες. Οσο γιαβτις σχολες που ανεφερες θα σου απαντησω γιαβτη νομικη της οποιας τυγχανω αποφοιτη.ΟΥΤΕ ΚΑΝ.
Scroll to top icon