ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2016 | 13:02

συντροφο

είμαι 35 χρονων και εχω την αναγκη να βρω μια κοπελα για να κανω οικογενεια .αυτό μου λειπει από την ζωη μου.. ωστόσο εχω ένα ελάττωμα είμαι ντροπαλος,, είμαι εμφανησιμος , γυμνασμένος , οι φιλοι μου λενε είναι δυνατον να μην εχεις κοπελα.. ωστόσο εγω δυσκολεύομαι να πλησιασω τις κοπελες δεν εχω το θαρρος να το κανω.. ένα προσφατο ραντεβού με μια πολυ ωραια κοπελα κατεληξε ασχημα , μου ελεγε γιατι εχεις τοσο αγχος..μπορειται να βοηθησεται πως να το αντιμετωπισω ;;πως να μεγαλώσω τον κοινωνικο κυκλο μου για να βγαινω συχνοτερα ραντεβού;;
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλοι σχολιαστες νομίζω ότι κάπως παρεξηγήσατε το φίλο και του την πέφτετε μαλλον άδικα, έχω την εντύπωση ότι το "γυμνασμένος" το λέει για να μας δειξει ότι ειναι εμφανισιακά συμπαθείς και ότι δεν έχει κάποιο κουσούρι που να γίνετε εμφανισιακά αντιπαθείς.Εγώ νομίζω φίλε μου ότι χρειαζετε περισσοτερη αυτοπεποίθηση και περισσοτερη σιγουριά στο ποιος εισαι χωρίς φυσικα αυτο να σε κάνει εγωπαθή και νάρκισσο δηλ να σε πάει στο άλλο άκρο.Απλά στης παρέες σου να εισαι ποιο χαλαρός, ποιο δεκτικός, ποιο άνετος ακόμα και αν σου γυαλίσει μια κοπέλα, άστο και θα βγει μόνο του, φυσικα στα υπέρ ειναι ένα θετικό και ζεστό χαμόγελο σαν αρχή αλλά όχι χαζοχαρούμενο, αυτο δείχνει άνθρωπο θετικό και σίγουρο.
Νομίζω δεν φταίει το ότι είσαι ντροπαλός .Ίσως είναι καλύτερα να βρεις έναν άνθρωπο που να ταιριάζεις και να περνάς καλά μαζί του . Δε σημαίνει απαραίτητα να είναι όμορφη . Αναφέρεσαι σ' αυτό , γι' αυτό και το σχολιάζω . Όπως αναφέρεσαι στο γυμνασμένο σώμα σου . Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά που μετράνε για να αποφασίσει κάποιος-α να κάνει οικογένεια . Ο χαρακτήρας είναι αυτό που μας κρατάει μαζί με έναν άνθρωπο . Και για ποιο λόγο έχεις άγχος , αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι ;Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός δεν έχεις κάτι να φοβηθείς και ούτε να κρύψεις . Μην εστιάζεις σε γάμο και οικογένεια , αυτό θα έρθει μόνο του .Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και με περισσότερη αυτοπεποίθηση .
Φίλε μου, με μπερδεύεις λίγο με αυτό που ρωτάς στο τέλος. Το πρόβλημά σου είναι το ότι γνωρίζεις γυναίκες και ντρέπεσαι ή ότι έχεις περιορισμένο κύκλο (κάτι το οποίο συμβαίνει πολλάκις) και δεν γνωρίζεις διαθέσιμες γυναίκες για σχέση;Από εκεί και πέρα, μάλλον σου έχει γίνει έμμονη ιδέα το ''θέλω να κάνω οικογένεια''. Ένας φίλος μου ξεκίνησε στα 38 του να ''γνωρίσει γυναίκα να παντρευτεί''. Είναι 47 τώρα και ακόμη μόνος, και ξέρεις γιατί; διότι όποια έβλεπε μπροστά του την ''έκρινε'' ως δυνητική μελλοντική σύζυγο και όλες τους μύριζαν και του ξίνιζαν. Όταν γνωρίζεις κάποια γυναίκα, μην την βλέπεις έτσι, άγνωστο το πού θα καταλήξει μία σχέση.
Scroll to top icon