ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 00:05

Τον μισω

Είστε μαζι καιρο. Τον αγαπάς και υποτίθεται σε αγαπάει τρέλα! Υποτίθεται επίσης πως γκρινιαζει όταν δεν τον βλέπεις συχνά γιατι του λείπεις και θέλει να κάνετε πολλα και διαφορα πράγματα μαζι. Μέχρι που ανακαλύπτεις γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του, και ωωω τι έκπληξη δεν ειναι δικές σου!! Τα ψέματα αρχίζουν κατευθείαν, μετα σου παραδέχεται τη μιση αλήθεια (ότι δήθεν αυτη μονη της προκαλούσε) και αφού εσυ υστεριαζεις,και με το δίκιο σου, αυτός απλώς εξαφανίζεται! Και μιλάω για μέρες εξαφάνισης, όχι αστεία !! Ναι ναι τι ωραίο πράγμα που ειναι να έχεις σχέση! Τι καλοί που ειναι οι άνθρωποι!!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι σχέσεις είναι μία χαρά, οι άνθρωποι τις κάνουν χάλια, και κυρίως εκείνοι που δεν θέλουν σχέση αλλά απλώς τη χρησιμοποιούν για να μπορούν να παίζουν καλύτερα εκ του ασφαλούς και εφαρμόζοντας την τακτική της μαϊμούς.
Μικροδαχτυλε κ εσύ τι θα έκανες; Κλέφτης θα γινόσουν; Οι παντρεμένοι είναι οι καλύτεροι πελάτες ή κάνω λάθος; Ή μάλλον ήταν γιατί τα αναθεματισμενα τα σπουργίτια στην έκλεισαν την επιχείρηση, αλλα τους κανόνισα...
Ξανθομαλλούσα άσπονδη φίλη μου, first of your name, όχι μόνο το έκανες, αλλά το έκανες και με στυλ. Σ' ευχαριστώ πολύ. Ποιος σου είπε ότι παραπάνω εννοώ να πηδιέται στο τζάμπα η κοπελιά; Βέβαια εγώ τώρα δε μπορώ να τη βοηθήσω καθότι το παίζω από σώγαμπρος στο Γουιντερφελ μέχρι επίδοξος δελφίνος σου, αλλά κάποιον άλλον θα βρει. Θέληση να υπάρχει.
Γλιτωσες!!! Ούτε τα @ρχι... δεν ειχε να το παραδεχτεί αφού τον έπιασες και απλά εξαφανίστηκε η κοτουλα. Κοπελα μου παρτο εγωιστικά το θέμα και προχωρα στη ζωή σου. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Και μην απογοητεύεσαι, υπάρχει πραγματική αγάπη.
Scroll to top icon