ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2016 | 23:37

10 μηνες

Ήμουν με ενα αγόρι 10 μήνες ακριβώς .Στην αρχή δεν τον ήθελα αλλα ήμουν μαζί του επειδή ήξερε πως να διεκδικεί μια γυναίκα και τα κατάφερε ..μετά από μήνες έλιωνα και λιώνω ακόμα για αυτόν ..είμασταν πολυ καλα ..πέρναγαμε τέλεια κ ειδικά οταν είμασταν στο σπίτι του ..μια μέρα ξαφνικά άρχισε να αδιαφορεί ναι μη παίρνει τηλέφωνα .να μην στέλνει μηνύματα κτλ.. Του είπα να μου ξεκαθαρισει την θέση του γιατι αυτο με στεναχωρεί και με κουράζει ..και μου την ξεκαθάρισε ..μου είπε να χωρίσουμε κ πως δν πάει αλλο .ΓΙΑΤΙ; Δεν τον ρώτησα ποτέ ..γιατι μου το έκανε αυτο ; 10 μέρες χωρις αυτόν και νιώθω μισή ..και είμασταν μονο 10 μήνες μαζί !
4
 
 
 
 
σχόλια
Μη βασανίζεις το μυαλό σου σπαταλωντας χρόνο στο να κάνεις σενάρια για τις σκέψεις και τα κίνητρα του. Ό, τι και να σου πούμε εδώ θα είναι αβάσιμες υποθέσεις. Κοίτα να είσαι εσύ καλά από δω και πέρα.
Scroll to top icon