ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2016 | 23:30

Απορία ρε παιδιά

Όταν το αγόρι της φίλης σου,σου την πέφτει και γενικά δεν του δίνεις σημασία πιστεύετε ότι θα ξαναπροσπαθήσει? και απλά ρε παιδιά απορώ πως γίνεται οταν είσαι με κάποιον ή κάποια κ είσαι ερωτευμένος να τα ρίχνεις σε άλλους και ειδικά στους φίλους του ή της δεν φοβάται ότι μπορεί κάποιος να μιλήσει???
7
 
 
 
 
σχόλια
παιδιά η κοπέλα αυτή είναι πολύ καλή φίλη,και γενικά κάνουμε παρέα αλλα όχι συνέχεια ,δλδ μπορεί να βρεθούμε και πολλές φορές σε μικρό διάστημα η και καθόλου,το θέμα είναι όσο και να έχει περάσει καιρός,το υπονοούμενα και οι μπηχτές δεν σταματάνε εύκολα,τώρα πάλι καλά είμαι εκτός πόλης ,αλλά τον χειμώνα δεν μπορώ να τον αποφεύγω εύκολα και απλά ντάξει την τελευταία φορά ηταν καλά,απλά αν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει αυτό.και φοβάμαι,γτ για πολύ καιρό έψαχνα αν έφταιγα εγώ αν του έδωσα εγώ κάποιο πάτημα.
για το λόγο που έγραψες δεν μιλάω...το έχω σκεφτεί πολλές φορές,όταν σταματούσε έλεγα ότι τελείωσε κ μετά πάλι τα ίδια, το κακό είναι ότι τον είχα καλό φίλο και τώρα δεν είμαστε το ίδιο.
Scroll to top icon