ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2016 | 22:02

μαγιο

Εξομολογουμαι πως ποτε μου δεν εχω αγορασει ακριβα, περιτεχνα μαγιο, φετος μαλιστα αγορασα δυο σετ μαγιο απο γνωστη εταιρεια παιχνιδιων, μολις με 7 ευρω το καθένα! Εχουν καλη εφαρμογη και το κυριοτερο νιωθω πολυ ομορφα φορωντας τα! Ποτε δεν καταλαβα γιατι πολλες κοπελες αγοραζουν μαγιο με 80 και 100 ευρω! Θεωρω πως δεν αξιζει! Ενα απλο κ λιτο σετακι, χωρις φαμφαρες νομιζω οτι είναι το καλυτερο! Ειμαι 26.
11
 
 
 
 
σχόλια
Ξεχνάς όμως και τον παράγοντα χρόνου: δεν έχουν όλοι και οπλες την πολυτέλεια να ψάξουν να βρουν φτηνό μαγιώ. Εγώ το δικό μου το πήρα πριν 10 χρόνια 40€, και κυριολεκτικά το αγόρασα στο πρώτο μαγαζί που μπήκα να ψάξω, δεν είχα όρεξη να μπαίνω-βγαίνω σε μαγαζιά, να δοκιμάζω κτλ. Ο χρόνος είναι χρήμα!
TheSaintSir δεν διαφωνω με αυτα που λες.οσες ομως ταλαιπωρουντα με ουρολοιμωξεις κλπ ξερουν πως μπορει να την ξαναπαθουν ανεξαρτητως καταλληλοτητας της παραλιας.εξωτερικα ολα τα μαγιω ειναι συνθετικα η επενδυση ομως παιζει κ αυτην τον ρολο της.για παραδειγμα αλλο η ενισχυμενη βαμβακερη επενδυση και αλλο η αμεση επαφη του δερματος με το σκετο συνθετικο υφασμα.εκτος αυτου θα συμφωνησω με την Αιασανθα οσον αφορα το θεμα της καταναλωτικης συνειδησης.και δεν αναφερομαι αυστηρα και μονο στην συγκεκριμενη φιρμα.προσωπικα προτιμω να στηριζω μικρες επιχειρησεις οι οποιες θα εκτιμησουν την προτιμηση που τους δειχνω και θα φανει στην συμπεριφορα τους απεναντι μου ως πελατη.
τα στενα συνθετικα μαγιω ειναι ενας παραγοντας που συμβαλλει αρκετα στην συγκεντρωση μικροβιων στην ευαισθητη γυναικεια περιοχη.οι ηδη παθουσες το ξερουν καλα.γενικοτερα καλο θα ειναι να προσεχουμε τα υφασματα που θα ερθουν σε στενη επαφη με το σωμα μας και δη με τα γεννητικα μας οργανα,κυριως τους καλοκαιρινουνς μηνες.δεν ημουν ποτε της αποψης πως το υπερτιμημενο ειναι απαραιτητως καλυτερα ποιοτικα αλλα σιγουρα τετοιου ειδους μαγιω/εσωρουχα δεν ειναι η πιο σοφη επιλογη :).
Δεν το είπα απο την άποψη του ποιο ειναι καλύτερο. Απλά οι ουρολοιμωξεις δεν έχουν να κάνουν με το μαγιό. Έχουν περισσότερο να κάνουν με το πόσο συχνά αδειάζει η ουροδοχος κύστη. (Τα κοριτσάκια δεν πανε τόσο συχνά-εύκολα τουαλέτα σε δημόσιους χώρους πχ. ).Εξάλλου όλα τα μαγιό συνθετικά δεν είναι; !Πιο πολύ παίζει ρόλο νομίζω να προσέχετε που μπαίνετε για μπάνιο μιας , και ανατομικά πως να το κάνουμε, είστε ανοιχτές απο κάτω. Δηλαδή αν πας για μπάνιο στη βούλα και την άλλη μέρα έχεις ουρολοιμωξη δεν φταίει το μαγιό! Ο στρεπτοκοκκος και ο αντεροκοκκος φταίει που η πλαζ έχει τιμές 400% πάνω απο τα επιτρεπτά όρια.
δεν μας εφταναν οι εμετικες διαφημισεις του jumbo(γνωστη εταιρια παιχνιδιων λεει,καλυτερα να εμπανε απο διπλα φωτογραφια..) εχουμε και προωθηση στην λαιφο. οι ουρολοιμωξεις φανταζομαι πανε δωρο με το σετακι των 2 μαγιω.αναμεσα στο ναυλον των 7 ευρω και στις μαρκες των 100 ευρω υπαρχουν λυσεις προσιτες οικονομικα και πολυ πιο φιλικες προς το γυναικειο(το τονιζω) σωμα.
Όπως κάποιος μπορεί να σε κρίνει για το φτηνό ποιοτικά μαγιώ που πήρες, έτσι και εσύ κρίνεις κάποιον για το γούστο του και για το πώς θα διαθέσει τα χρήματά του. Εγώ ακόμα θυμάμαι ένα μαγιώ με σβαρόφσκι που είχα δει αλλά έκανε 70 ευρώ, εντελώς εκτός μπάτζετ, και δεν το είχα πάρει. Ήταν πανέμορφο όμως. Σχετικά είναι όλα. Και δεν είναι ανάγκη να το φοράς κάθε χρόνο. Κάποια κομμάτια είναι διαχρονικά και οι μόδες επανέρχονται.
Scroll to top icon