ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2016 | 15:54

ανδρισμος

γιατι πολλοι αντρες που συνανταω στη ζωη μου σε διαφορες φασεις δουλεια, παρεα, φιλοι, κλπ θεωρουν οτι ο ανδρισμος του αντρα φαινεται με το σεξ? και αμα δε γαμας δεν εισαι αντρας? επειδη ακομα ειμαι παρθενος μετα τα πρωτα αντα δηλαδη ειναι τοσο προβλημα? πολυ σεξιστικη εχει καταντησει η κοινωνια μας. μου εχει τυχει και κοπελα να με αποκαλεσει gay οταν το ειπα πανω σε συζητηση στο πρωτο ραντεβου. πειρακτικα μεν αλλα τη μλκια ειναι και αυτη παλι?
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου όχι, ο ανδρισμός δεν αποδεικνύεται μόνο από το σεξ. Ανδρισμός σημαίνει (κατ' εμέ) μπέσα, ειλικρίνεια και σεβασμός στα παντελόνια σου.Από εκεί και πέρα, το σεξ είναι μία βασική λειτουργία και καλύπτει μία βασική βιολογική ανάγκη του ανθρώπου. Το να μην το έχεις βιώσει στην ηλικία σου, σου στερεί όχι μόνο την απόλαυση αλλά και μία εμπειρία που συντελεί στην ολοκλήρωση ενός ανθρώπου.
Scroll to top icon