ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2016 | 11:34

Διπλωμα οδηγησεις

Δινω σε τρεις ωρες και εχω αγωνια πολυ. Ειναι η δευτερη φορα που δινω και η πρωτη φορα μπορω να πω οτι ηταν τραγικη. Μπηκα μεσα μεσα στο αγχος με αγχωσαι και μια επιτηρητρια και ενταξει τι να πω χαλι. Μετα απο αυτο το πηρα παρα πολυ με φοβο σε φαση τρεμω και μονο στην σκεψη. Αλλα πρεπει να το παρω πρεπει.
10
 
 
 
 
σχόλια
Πωπω θυμήθηκα τα δικά μου τώρα κάτι χρόνια πριν...τέτοιο άγχος ούτε στις Πανελλήνιες μιλάμε, εντάξει εντελώς στημένο την πρώτη φορά μας έκοψαν όλους (σε μένα καλά έκαναν, αλλά κάτι άλλους τους έκοψαν για ψύλλου πήδημα). Θυμάμαι (την πρώτη φορά) με τι άνεση το πήγαινα το αμαξάκι (είχα απαντήσει νωρίτερα στις ερωτήσεις, έκανα εξαιρετικό παρκάρισμα και αναστροφή, σταματήματα και φλας όπως έπρεπε) μέχρι να με βάλουν οπισθογωνία σε ανηφόρα (τράτζικ, το ανέβηκα κανονικά το πεζοδρόμιο). Δεύτερη φορά μες στο άγχος, να πηγαίνω σαν το ψάρι! εεε έκλαψα λίγο, αλλά πέρασα...Άντε και στα δικά σου ;)
1 "Εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου. Ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού".2 "Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα. Ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς".3 "Ου δίπλωμα οδηγήσεις!"
Τι μου θύμησες τώρα... Από το άγχος μου έσβησε μία φορά και τη δεύτερη είμαι σχεδόν βέβαιη πως το έσωσε ο δάσκαλος. Άσε που έτρεμε το πόδι μου στο γκάζι και με σταμάτησαν όταν πάρκαρα, μπας και ηρεμήσω. Αφού κατάφερα να το πάρω εγώ, θα το πάρεις κι εσύ! Καλή επιτυχία! :)
Scroll to top icon