ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2016 | 21:32

;

Βλέπω πάρα πολύ συχνά άνδρες να λένε πράγματα που εάν τα έλεγε μια γυναίκα και με το ίδιο ύφος δεν θα γέλαγε κανείς, αντιθέτως επειδή τα είπε ένα αρσενικό γελάνε όλοι.Κι αναρωτιέμαι... βρίσκουν οι άνθρωποι τους άνδρες πιο αστείους γενικά ή θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν είναι αστείες; Ή πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν είναι τόσο αστείες;Εσείς τί λέτε;
22
 
 
 
 
σχόλια
Σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε διαφορετικά ως άνθρωποι, πόσο μάλλον ως φύλα. Και από τη στιγμή που το χιούμορ είναι υποκειμενικό, αυτά που εσένα σου φάνηκαν σαχλά, εμένα μπορεί να μου φαινόντουσαν αστεία και το αντίστροφο.
Η διαφορά είναι ότι οι άντρες βγαίνουν έξω, συναναστρέφονται με κόσμο, ανταλλάζουν απόψεις κτλπ. οπότε με τον καιρό καλλιεργούν το χιούμορ τους.Οι γυναίκες τι να καλλιεργήσουν στην κουζίνα, μαϊντανό;
Το μόνο διάλειμμα που κάνει η γυναίκα είναι για σεξ ή σταυρόλεξο στην τουαλέτα την ώρα του #2 που και αυτό με το ζόρι το επιτρέπει ο σωστός άντρας.
Όχι ντάξει, έχει γελοιογραφίες στα σταυρόλεξα και εκείνο το "ένωσε τις τελείες". Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει λύσει ποτέ ένα.Όντως, πολύ πιθανό να μη ξέρει τι είναι το #2.Damn, είσαι καλή.
Αυτο με τις τελιτσες ειναι δυσκολο...χρειαζεται προσανατολισμο, ασε που το στυλο μπορει να χαλασει το νυχι!!!!;)(Μολις μου εκοψαν σχολιο, εκτος και αν εμφανιστει 2 φορες αυτο.)
Τώρα που το λες, άσε που πρέπει να ξέρεις να μετράς και μέχρι το 10 και τα νύχια πρέπει να τα προσέχεις αφού τα κάνει 1 φορά τη βδομάδα το Μαράκι της κυρανίτσας που σπουδάζει αισθητικός και ψάχνει θύματα για να κάνει πειράματα... Εννοώ... Πελάτες, ψάχνει πελάτες.
Μεχρι το 10 μετρας γτ σε χρεωνει με το νυχι το Μαρακι της κυρα-Νιτσας που σπουδαζει αισθητικος..και ειπες να βοηθησεις στη γειτονια, οχι να ξεπαραδιασεις το στεφανι σου που παιδευεται ολη μερα στη δουλεια για να φτιαξεις νυχι και να εισαι περιποιημενη το βραδυ οταν γυρισει κουρασμενος και του σερβιρεις το κοκκινιστο.Αλλα μεχρι εκει, η σωστη γυναικα δεν παιρνει θαρρος.
Αλλά όταν γυρίσει ο άντρας κάνεις και το παράπονο σου πως το Μαράκι σε χρεώνει πολλά, κανονικά τσάμπα θα έπρεπε να το κάνει. Αλλά έχε χάρη που είσαι καλή ψυχή και έχεις χρυσοχέρη άντρα. Για να μπορεί να σου απαντήσει με ένα υπέροχο, βαθύ και μακρόσυρτο "μμμμ".
ΔΕΝ κανεις ποτε παραπονα στον κουρασμενο αντρα σου!Κυριε, δεν ξερω τι ειδους σχεσεις διατηρειτε και σε ποια εποχη αναφερονται ολα αυτα τα περιεργα που μου αναφερετε, αλλα ελπιζω να μην σας διαβαζουν δεσποινιδες που μπορει να επηρεαστουν απο το ελευθεριαζον υφος σας!Θα τολμησω να σας χαρακτηρισω διαφθορεα!
Δεν το λες παραπονιάρικα, του το λες για να του δείξεις πως ακόμα και εσύ δεν είσαι ικανοποιημένη που της δίνεις λεφτά και πως εκτιμάς πάρα πολύ που είναι τόσο υπέροχος ο άντρας σου.
Δεν τέθηκε ποτέ θέμα αντίρρησης, απλώς είχαμε μια δυο διαφορές στις απόψεις μας. Αλλά πιστεύω πως και οι δυο είμαστε καλύτεροι άνθρωποι μετά από αυτή τη βαθυστόχαστη συζήτηση.Να το κάνουμε καμιά μέρα, ξανά.
Scroll to top icon