ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2016 | 22:12

Λατρεύω τις γυναίκες, πειράζει?

Σκέψου λέει , υποθετικά έτσι, στο πλανήτη να υπήρχαν μόνο άνδρες που είχαν στη διάθεση τους όλα τα πλούτη του κόσμου αλλά καθόλου γυναίκες…. χαίρεσαι άντρακλα? Τι να τα κάνω ρε κακομοίρη, τα πλούτη τα αυτοκίνητα τα πάντα , χωρίς μια γυναικεία αγκαλιά το βράδυ, μια γλυκιά καλημέρα το πρωί από το στόμα της (νταξι και κάνα μπινελίκι το μεσημέρι ,οκ στο πρόγραμμα είναι όλα), τι να τη κάνω τη Ferrari ρε, χωρίς μια γυναίκα δίπλα μου?Φαντάσου ρε λάτρη του θεού Αυνάνα ένα πλανήτη όλο μαντράχαλους, μούσια, τρίχες, φαλλούς και αντρικές γαϊδουροφωνάρες, απελπισία! όσοι πήγαν στρατό θα με καταλάβουν και όσοι θα πάνε θα με θυμηθούν! Λοιπόν μη ξανακούσω να κατηγορείτε τα κορίτσια, χωρίς αυτά ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ μάγκες. Όσοι βιαστείτε να μην ταυτιστείτε, σκεφτείτε πρώτα , εκτός από αυτούς που είναι γκέι, οκ μαγκιά τους , πάω πάσο. Εσείς κορίτσια μη ψάξετε να με βρείτε , είμαι δεσμευμένος και έχω και κοράκλα 5ετών (κωλόφαρδος ευτυχώς).Ένας λάτρης και θαυμαστής του γυναικείου φύλου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενε, κάπου υπερβάλλεις: ακόμη και όσοι βγαίνουν και λένε τον πόνο τους για το γυναικείο φύλο, δε νομίζω ότι τους περνάει έστω καν ως σκέψη η ανάγκη εξαφάνισης των γυναικών από τον κόσμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon