ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2016 | 03:27

Στη βεράντα

Κάθομαι και διαβαζω τις εξομολογήσεις...Πόσο θα θελα μερικών οι βεράντες να ναι απέναντι ή δίπλα στη δικιά μου να τα λέγαμε κρατώντας μια μπύρα κ ένα τσιγάρο.
17
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να είναι απέναντι οι βεράντες κάποιων για να τα πούνε, αν υπάρχει πραγματική επιθυμία (και αμοιβαία κυρίως) μπορείς να τα πεις με κάποιους live και χωρίς να είστε γείτονες. Όλοι οι άγνωστοι είναι άγνωστοι μεταξύ τους μέχρι να ''τολμήσουν'' να γνωριστούν...
Τι ωραία που τα λες!ποτέ δε σκέφτηκα κάτι τέτοιο αλλά θα είχε τρομερό ενδιαφέρον να είχα μπροστά μου μερικούς εξομολογουμενους και να κάναμε ατελείωτες συζητήσεις στο μπαλκόνι!
Αφήστε το λεμόνι στην ησυχία του. Δεν φτάνει για όλους! Πεπόνι, παγώνι· υπάρχουν εναλλακτικές!(Δόθηκε η δέουσα προσοχή στην άνω τελεία; Έτσι για να βλέπουν μερικές την αξία ενός υπολογιστή στις εξομολογήσεις :D )(Ελπίζω να φαίνεται, μην γίνουμε και ρόμπα :p)Και σε μένα μία μπύρα, ευχαριστώ. :)
Λίγη ακόμα παρέα μαζί μου και θα αναλύσουμε το σύμπαν μέσα σε παρενθέσεις :3Θέλω κι εγώ άνω τελείααα!! Θα ψάξω να βρω εφαρμογή για πληκτρολόγιο με πολυτονικό για να μάθεις!Πιο κάτω πνίγηκα και περιμένω το Τρουφάκι να με ποτίσει fix με το χωνί :Ρ*γκουχ γκουχ*(Μα πού είναι;)
Scroll to top icon