ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2016 | 23:40

τσιγάρο

Πείτε μου έναν σαφή λόγω (εσείς που καπνίζεται) γιατί καπνίζεται; Και μη μου πείτε ότι το τσιγάρο με χαλαρώνει ή με ηρεμεί ή το απολαμβάνω ή με κάνει να ξεχνάω κάποια προβλήματα που έχω ή μου αρέσει. Ο πιο σαφής λόγος για μένα είναι να έρθει να μου πει κάποιος ''απλως βάζω ένα αργό τέλος στον εαυτό μου ". Αλλά οι περισσότεροι μάλλον θα πουν από συνήθεια..Ποια συνήθεια μωρέ; Είναι συνήθεια να αυτοκαταστρέφεσαι καθε στιγμή που βάζεις αυτό το πράμα στο στόμα σου; Παιδιά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς μου που λένε ότι το τσιγάρο είναι απόλαυση... Τι;;Εγώ απόλαυση θεωρώ να μπορείς να κοιτάς τον άνθρωπο σου στα μάτια, να του δείχνεις την αγάπη σου, να του κρατάς το χέρι, ναι είσαι πάντα εκεί για εκείνον.. Τέλος πάντων παιδιά καληνύχτα.. Και όσοι καπνίζεται ρε 'σεις κάντε προσπάθεια να το κόψετε ξέρω ότι μπορεί να έχετε κάνει αρκετές μην τα παρατατε όμως.. Κάντε το πρώτα για εσάς, για τον εαυτό σας και μετά, για το σύνολο.. Καληνύχτα❤Πάντα φιλικά Μαρια:)
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας στη ζωή του έχει μια κακία συνήθεια Μαρία.. Άλλος το τσιγάρο, άλλος το ποτό και μπλα μπλαΟ καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του αλλά όντως έκτος από αρνητικά κάθε εθισμός έχει και κάτι θετικό..
Όταν δοκίμασα πρώτη φορά, ξαγρύπνησα σχεδόν ένα ολόκληρο βράδυ, προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου πως δεν μ' αρέσει. Τελικά ενέδωσα, απλά κατά καιρούς καπνίζω περισσότερο ή λιγότερο για να αισθάνομαι πως το ελέγχω. Κάποια στιγμή θα το κόψω γιατί ξέρω πως έχω τη δύναμη να το κάνω, αλλά προς το παρόν δεν θέλω...
Ζητας να σου πουμε τους λογους και αυτοματα ακυρωνεις καποιους απο μονη σου. Ναι και σε χαλαρωνει και σε ηρεμει και καποιες φορες το απολαμβανεις και σε κανει να ξεχνιεσαι. Αφου εχει μεσα ουσιες που σου προκαλουν ολα τα παραπανω , τι θες ψεμματα να σου πουμε? Μαλλον δεν εχεις υπαρξει καπνιστρια για αυτο ο λογος ''συνηθεια'' σου φαινετε σε χαζος και σε καταλαβαινω. Ξερεις ομως οι ανθρωποι πολλες φορες στη ζωη τους κανουν πραγματα που τους καταστρεφουν , δεν ειναι κατι καινουριο. Καποιες φορες το απολαμβανεις αλλες τοσες ομως το σιχαινεσαι. Το τσιγαρο θα συνεχισει να καιει ομως οτι και να γινει. Με βεβαιοτητα σου λεω οτι το τσιγαρο κοβεται οσο δυσκολα κοβονται και τα σκληρα ναρκωτικα που επισης ειναι ναρκωτικο φυσικα...να τα λεμε και αυτα.
Μαράκι, θα με κάνεις να το ξαναρχίσω με την παθητική φωνή που γράφεις το "καπνίζετε"..Όπως και να έχει μην το ψάχνεις και πολύ..ξεκίνησα για να δείχνω μεγαλύτερος και πιο μάγκας..το συνέχισα για να μου δίνει στυλ..το στυλ έγινε αμηχανία στη συμπεριφορά όταν δεν κρατούσα τσιγάρο..τελικά το έκοψα μετά απο 18 χρόνια..ξέρεις υπάρχει μια φράση που λέει "οι βλάκες κάνουν τελευταίοι αυτό που οι εξυπνοι κάνουν πρώτοι"..άργησα αλλα το έκοψα..Καθείς με τις επιλογές του όμως.
Scroll to top icon