ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2016 | 17:54

Φλερτ

Γεια σας είμαι 26 ετών και εχω ενα φλερτ ας πουμε με καποιον στο χώρο της δουλειάς αλλα με φλερτάρει πολυ σιγα σιγα την πρωτη φορα που το πήρα χαμπάρι οταν έφευγα μιλούσε για μένα στους φίλους του και εγω τον άγριο κοίταξα και έφυγα μετα απο μια εβδομαδα με φλέρταρε όπως και αρκετές άλλες φορές και την τελευταία φορα με φλέρταρε παλι την προηγούμενη παραςκευη αλλα προχθες με έβαλε στο πάγο αδιαφορούσε προσπαθούσε να μην με κοιτάξει τι συμβαινει ?
23
 
 
 
 
σχόλια
Ο άνθρωπας σε γούσταρε και στο έδειξε!..Εσύ από την άλλη αφού τόνωσες το εγώ σου, φρόντισες να : 1. Τον αγριοκοιτάζεις λες και σε έβρισε2. Τον έχεις γραμμένο χωρίς να ανταποκρίνεσαι.Τι θέλεις λοιπόν μαρή να κάμει ο καψερός; Τα σινιάλα σου τα έλαβε..Πάμε παρακάτω, λέει ο άνθρωπας..
Τρουφάκι μου,κι εμένα μου λείψατε!!!Πώς μπορεί να μου λείπουν άτομα που δεν έχω γνωρίσει...πρωτόγνωρο για μένα!Πήρα time out,πήρα ανάσες,πήρα χρώμα,πήρα κι ένα κιλάκι(γμτ!!!)Έχασα,τελείως όμως,και δύο party.... :(
Χιχι...στο χωριό μου πήγα(το εξομολογήθηκα ανυπογράφως,όμως)...εκεί που λες το internet σερνόταν,αλλά διάβασα κάτι λίγα κυριακή ξημερώματα έξω στην αυλή...και μπορούσα να φανταστώ πολλούς από εσάς στην αυλή μαζί μου...Πωπω,γράφω και κατεβατά στην εξομολόγηση της κοπέλας... :)
Θα κάνω κατάχρηση της εξομολόγησης...τέλος!LEMOOOON!!!!!Soul,το είδα ότι με αναζήτησες....στη Νάρνια!Κάνε τη Νάρνια Abarat,και είσαι μέσα!!Είρωνα,ωχου πια με τους καυγάδες...μου αρέσουν άλλοι τρόποι που ανάβουν τα αίματα!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon