ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2016 | 15:17

εχουν πλακα

ολοι αυτοι που μιλανε για τους τοξικους ανθρωπους λες και ειναι κανενα ειδος ζομπι και παρατανε και φιλους τους γιατι μπορει να ειναι τοξικοι, χωρις να προσπαθουν να τους βοηθησουν, γιατι μπορει να εχουν προβληματα και να χρειαζονται βοηθεια αλλα να τους παρατανε λογο τοξικοτητας δηλαδη ελεος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχει γίνει και λίγο καραμέλα ο όρος...χρησιμοποιείται ευρέως και στην τελική,χάνεται η έννοια...έχει γεμίσει ο τόπος τοξικούς ανθρώπους...οι μισοί είναι τοξικοί και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να τους αποβάλλουν από τη ζωή τους...με τόση τοξικότητα τριγύρω μας,ποιός νοιάζεται για την ανταρκτική; ;)
Μην εισαι τοσο σιγουρος. Ολοι εχουμε προβληματα και φυσικα αυτος δεν ειναι ικανος λογος απο μονος του να διαγραψεις φιλους. Ομως υπαρχουν ατομα που πασχουν απο τα ιδια προβληματα μια ζωη και δε λενε να κανουν κατι γι'αυτο. Το μονο που κανουν αντιθετως, ειναι να περιφερουν το προβλημα τους παντου και να φορτωνουν με αυτο και τους γυρω τους, μετατρεποντας του σε χωματερη Ανω Λιοσιων. Αυτοι ειναι οι τοξικοι ανθρωποι που σκιαγραφεις και οσο και αν τους αγαπαει καποιος, δεν πιστευω οτι εχει τη διαθεση να τους υπομεινει για το υπολοιπο της ζωης του.
Scroll to top icon