ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2016 | 07:40

Αν έβγαινα ραντεβου

Με κάποιον και του έμενε το αυτοκίνητο, όχι μόνο δεν θα χάλαγε το ραντεβού αλλά θα το έκανε και πιο ενδιαφέρον μιας και θα μπορούσα να μείνω πιο πολύ ώρα μαζί του και αναλόγως το μερος που θα ξεμεμε θα είχε την δυναμική να μετατραπεί σε περιπέτεια. Εν ολίγοις θα ήταν ένα ραντεβού που δεν ξεχνάς. Εσύ με το σαραβαλακι λοιπόν, και να σου μείνει δεν τρέχει τίποτα...
11
 
 
 
 
σχόλια
Η μόνη δυναμική που θα μετατραποταν σε περιπέτεια θα ήταν η προσπάθεια για εύρεση του μπουζοκαλωδιου μέσα στην μηχανή και το συνεχές κατέβασμα καντηλιων και διαβολων από το στόμα του, γιατί δεν θα ήξερε που του πάνε τα τέσσερα.
Ωωω συμφωνώ, απλά η εξομολόγηση (όχι αυτή, η άλλη στην οποία αναφέρεται) έλεγε για πρώτο. Κι εγώ λατρεύω Πλάκα για οποιοδήποτε ραντεβού. Έχει έναν ρομαντισμό που δεν τον βρίσκεις εύκολα :)
Συμφωνώ μαζί σου, όχι για απλά για να πω ότι συμφωνώ ,αλλά γιατί τα τελευταία 2 χρόνια, δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει αλλά το περπάτημα στη Πλάκα είτε με παρέα είτε μόνος, είναι το μόνο που με γεμίζει και με κάνει να θέλω κάπου να πάω,παρόλο που μένω κοντά σε θάλασσα και όπου αλλού και να πάω αισθάνομαι σαν απλά να πηγαίνω να πετάξω τα σκουπίδια, μόλις τώρα ίσως.. με γλίτωσες από επίσκεψη σε ειδικό.Νόμιζα πως μόνο εγώ επιθυμώ ένα πρώτο ραντεβού στη Πλάκα. Να σαι καλά!
Scroll to top icon