ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2016 | 06:46

Δεν λυπάμαι

καμμιά σας και βάζω ΔΕΝ Ταυτιζομαι σε όλες τις εξομολογησεις που εχουν να κανουν πως ερωτευτηκατε καποιον ομορφο , πως είστε παχουλες και δεν σας δειχνει ενδιαφερον ο τάδε ομορφος ,πως μπορειτε να πλησιασετε το ταδε ομορφο που εχετε καψουρα, πως ειστε σε σχεση ολες σας παντα με το καλυτερο και πιο ομορφο παιδι , ποσο ομορφη ειναι η σχεση σας με καποιον ομορφο αλλα σας κανει χουνερια η σας βαζει καμμια φορα τις φωνες , όλοι αυτοι ,τα καμάρια σας είναι απλα αντρες σαν και εμένα και τον καθένα που απλα χαρη στις πιθανότητες στον Θεό στην τυχη ή στην μοιρα γεννηθηκανε με ομορφα προσωπα και χαρακτηριστικά σωματα που δειχνουν δυνατά χωρίς γυμναστικη , το σκαρί που λέμε, και ισως μεγαλυτερο πουλί , σας πουλάνε φουμαρα και μεταξωτές κορδελες και τους ερωτεύεστε, εχω ακούσει τι παπάντζες λένε διάφοροι τέτοιοι στις συνηθως μικρότερες κοπέλες που συνοδεύουν , αλλάζουν και τον τόνο της φωνης για να ακούγονται γλυκούληδες , ε ρε που να ακούγατε μετα με την παρέα πως περιγράφουν το σεξάκι και τις φωτό που σας βγάλανε την ωρα που στρίβατε τσιγαρο η παιζατε με το κινητο για να επιδείξουν στον κακομοιρη μπακούρη φιλο το μπούστο της, ευχαριστως θα άρχιζα εναν τετοιον στις ανάποδες, αλλα το αστείο είναι οτι ολοι αυτοι αντι να ευχαριστουν κάθεμερα για το τυχερό τους τους βλέπεις και είναι ολοι βρωμοχαρακτήρες γεμάτοι αυτοπεποίθηση οτι αυτοι ειναι μονάχα και άλλος κανεις , και σειςκοπέλες απλα τους φουσκώνετε και αλλο τον εγωισμό τους ,στα πατώματα μετα και κλάμμα και οδυρμός και εξομολογήσεις πόνου και δακρύων οταν σας παρατήσει,απατήσει , ή σας πεί ψέμματαντροπη σας λοιπον που οποιον δεν είχε αυτη την τυχη και προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά η μιλησει στον δρόμο τον λετε λιγουρη και κοροιδευετε και λετε ασχημους και μπακουρια ανθρωπους που δεν σας αρέσουν. ελπιζω σε καποια άλλη ζωη ισως να ισχυει αυτο το οτι κανεις θα το λάβεις πίσω ,
10
 
 
 
 
σχόλια
όλο αυτό είναι η αγανάκτηση ενός άνδρα που βλέπει τις όμορφες που δε μπορεί να τις έχει να τρώνε τα μούτρα τους με τους μπρατσαράδες δυστυχώς υπάρχουν και πιο μέτριες κοπέλες με υπέροχο χαρακτήρα ..ίσως λίγα κιλά παραπάνω όχι τόσο προσεγμένη εμφάνιση που θέλουν μια σοβαρή σχέση αλλά ποτέ δεν τις κοιτάει αυτός ο τύπος άνδρα γενικά σφάζονται όλοι στα πόδια των εμφανίσιμων κοριτσιών..και είναι κατανοητό δεν μπορείτε να το αλλάξετε συμβουλή : να κοιτάτε εκεί που θα έχετε επιτυχία άνδρες γυναίκες
Αφου το παραπονο σου ειναι οτι δεν σε κοιτανε οι γυναικες επειδη εισαι ασχημος γιατι δεν την πεφτεις και συ σε ασχημες?Γιατι κατηγορεις τις ομορφες που τους αρεσουν οι ωραιοι,ενω κανεις και συ το ιδιο που εισαι και ασχημος?
Τη μία αρνητική στην έριξα εγώ γιατί ο εξομολογούμενος δεν λέει πουθενά ότι την πέφτει μόνο σε όμορφες το αντίθετο καταλαβαίνω ειδικά στην πρώτη παράγραφο που μιλά για τις παχουλές.
Ν αλλα λεει και γι αυτες που κοιμουνται με τους ωραιους,που νταξει προφανως δε θα ναι και πολυ ασχημες!Και εχω βαρεθει ρε το στερεοτυπο οτι οι ωραιοι θα ναι οπωσδηποτε και καφροι,θα κοροιδευουν τις γυναικες,θα ειναι ψωναρες,οπως και για τις γυναικες που ειναι ομορφες οτι κοιτανε μονο λεφτα εμφανιση,ειναι ηλιθιες κτλ,και αντιθετα οι ασχημοι θα ναι ψυχουλες!Εγω παντως (προσωπικα παντα)οι περισσοτεροι κομπλεξικοι αντρες που ξερω ειναι μετριας και κατω εμφανισης..
Επειδή κοιμούνται με τους ωραίους δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ωραίες. 'Οσο για το κομπλεξισμό δεν είναι ωραίο αν γενικεύουμε, αλλά εντάξει ως άντρας περισσότερα άτομα τού μετρίου και κάτω όπως λές είχαν κάποια θεματάκια παρά αντικειμενικά όμορφα.Δεν μου αρέσει πάντως ο χαρακτηρισμός κάτω του μετρίου για άνθρωπο, τους δεχόμαστε όλους και όλες ως ίσους.
Δε γενικευσα,μιλησα προσωπικα για τους αντρες που γνωριζω!Επισης ο χαρακτηρισμος 'κατω του μετριου'που ειπα αφορα την εμφανιση!Υπαρχουν αντικειμενικα περισσοτερο και λιγοτερο ομορφοι!Αυτο δεν εχει σχεση με το οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι!Ειπε κανεις οτι οι ασχημοι ειναι κατωτεροι και δεν εχουν δικαιωματα?
Θαυμάζω την μονομέρειά σας και την έντονη τάση σας για μηδενισμό. Είναι δύσκολος αυτός ο τρόπος προοπτικής για όλα τα πράγματα. Αν το αντέχετε μπράβο σας.ΥΓ. Δεν υπαινίσσομαι ότι έχετε άδικο.
Θα συμφωνήσω και με τους δύο προλαλήσαντες και θα προσθέσω εξομολογούμενε ότι κάποια στιγμή, ξυπνά της γυναίκας η ανάγκη μητρότητα και παύουν να επιλέγουν με βάση τα εξωτερικά χαρίσματα π.χ μυς,μούσια και άλλα και επιλέγουν με βάση ποιος θα είναι καλός πατέρας για το παιδί τους, το καταλαβαίνεις μια βόλτα να κάνεις, σύγκρινε εξωτερική εμφάνιση σε παντρεμένους και ανύπαντρους. Πάντως μην απογοητεύεσαι πολλές φορές οι γυναίκες φοβούνται να προχωρήσουν με κάποιο που δεν τον έχουν γνωρίσει από τρίτο και έχουν δίκιο, τόσα γίνονται κάθε μέρα η κοινωνία έγινε επικίνδυνη πίσω από κάθε αγγελικό πρόσωπο δεν ξέρεις ποιος κρύβεται.
Δυστυχως ζουμε στην εποχη της εικονας.Και εχει παραγινει το κακο,αλλα δεν ειναι ολες ετσι,δεν κοιτανε ολες να βρουνε τον μπρατσαρα με τους κοιλιακους και το τελειο προσωπο.Απλα επεφτες στις λαθος κοπελες μεχρι τωρα.
Scroll to top icon