ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2016 | 16:33

Όταν όλοι σου λένε...

πως μοιάζεις με κινέζικο καρτούν ,ενώ εσύ σιχαίνεσαι τα κινέζικα καρτούν... Γκκρρρρ!
17
 
 
 
 
σχόλια
Παρακαλω να διευκρινιστει απο την εξομ. αν προκειται για ασιατισσα καλλονη original ή μονο προσομοιαζει σε αυτα τα χαρακτηριστικα, καθως στην πρωτη περιπτωση η ανωθεν δηλωση ανασκευαζεται.Ευχαριστω.
Και γιατί παρακαλώ;;;Δεν είναι sexy η candy candy;;;Με την αθωότητα της και το στυλ της αιώνιας μαθητριούλας με ποδιά; :PΟκ,εμένα μου ήρθαν άλλα παραδείγματα στο μυαλό,αλλά εσύ Χμμμ... το πήγες σε άλλο επίπεδο!!!Βέβαια,πήραμε ως δεδομένο ότι την εξομολόγηση την έγραψε κοπέλα,ενώ δεν διευκρινίζεται πουθενά(μόνο κάτι απροσδιόριστο στο ύφος)...Αν πρόκειται για εξομολογούμενο που μοιάζει στον Kabamaru,αλλάζει το πράγμα...!!!
Βρε ξερεις τι κλαμα εχω ριξει εγω για παρτη της, δε ξεχνιουνται τετοια δραματα!!Οσο για το επιπεδο, μολις το εστειλες σε αλλη διασταση με την αναφορα στο φυλο, που παρεπιπτοντως ειναι σωστη και δεν μου περασε καν απο το μυαλο..κοιτα τι παθαμε βραδιατικα! :Ρ
Λιγο PR πηγαμε να κανουμε μονο βρε, αλλα τζιφος! Αν το παρει χαμπαρι ποιος τον ακουει τωρα...κρυβε λογια!!! :ΡΑναγνωριζω οτι ειναι τεχνη, την οποια ομως αδυνατω να παρακολουθησω στην εξελισσομενη μορφη της..ειμαι του κλασσικου ρεπερτοριου :D
Supreme και εγώ κλαίω με διάφορα anime της καινούρια εποχής. Κάποιοι έχουν καταφέρει να μεταφέρουν τα συναισθήματα τους πολύ καλά μέσα από τη μουσική και τα σχέδια τους.Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. :Ρ
Είμαστε πολλοί,αλλά μην κοιτάς που δεν βγάζουμε ντελάλη...υπάρχει άγνοια ως προς την αρτιότητα πολλών anime,σεναριακά και καλλιτεχνικά...οι περισσότεροι αναρωτιούνται"μα γιατί βλέπεις μικυ μάους;"..anyway... :)
Soul,μου αρέσει να μου προτείνουν-για πες...τα αγαπημένα μου είναι το monster και το great teacher onizuka,έτσι για βοήθεια...επίσης,θέλω να ξεκινήσω το parasyte,αλλά όλο το αμελώ...αν έχεις υπ'όψιν πες μου... :)
Δεν σχολιάζω το Great Teacher Onizuka. :P Το Parasyte είναι αρκετά καλό, είναι στο style του Tokyo Ghoul, αλλά φαίνεται πιο ώριμο και σαν σχεδιασμό αλλά και σαν ιστορία. Αν σου αρέσουν τα λίγο θρίλερ δες "Another" είναι απίστευτο. Αν θα σε ενδιέφερε κάτι σε romance/thriller δες Tasogare Otome x Amnesia να πέσει λίγο κλάμα. :Ρ Επίσης αν θες κάτι ανάλαφρο με spirits και τέτοια τσέκαρε Natsume Yuujinchou, είναι μεγάλο, έχει 4 σεζόν και βγάζει 5η τον Οκτώβρη.Αν δεν σου αρέσουν δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες και θα βρούμε κάτι άλλο.
Ουαου...σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις!Μου αρέσει και η ποικιλία στις επιλογές!Θα ξεκινήσω με το parasyte,που είπες και καλά λόγια,και θα γκουγκλάρω trailer στα υπόλοιπα!Thank you... :)
Scroll to top icon