ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 02:55

Η κοπέλα μου πήγε με τον κολλητό μου

Η ιστορία έγινε 5 Αυγούστου. Με την κοπέλα ήμασταν μαζί από τον Νοέμβριο του 14. Την είχα ερωτευτεί πολύ με όλη μου την ψυχή. Και εκείνη μου είχε πει το ίδιο. Ένα πρωί όμως την είδα να φιλιέται με τον κολλητό μου. Μαλώσαμε άσχημα με τον κολλητό μου παίξαμε ξύλο. Καταλήξαμε και οι δυο στο αχέπα της θεσσαλονίκης ήμασταν άσχημα. Εγώ είμαι με πατερίτσες και εκείνος έσπασε το δεξί του χέρι. Είχε και ένα αιμάτωμα στο κεφάλι αλλά είναι καλά. Ήμασταν κολλητοί από το δημοτικό. Πλέον ήμαστε 22. Σταμάτησα να του μιλάω. Δεν θέλω να τον ξέρω. Ότι και να νιώθεις δεν την πέφτεις ποτέ στην κοπέλα του κολλητού σου, του αδερφού σου, του ξαδέρφου σου και πάει λέγοντας. Τι κατάλαβες όμως; Εμείς οι δυο σκοτωθήκαμε στο ξϋλο και η γκόμενα δεν νοιάστηκε καν. Προτίμησες να την πέσεις στην κοπέλα μου και να καταστρέψεις την φιλία μας μόνο και μόνο για να κάνεις σεξ μαζί της. Εγώ φταίω όμως ο ηλίθιος σου στάθηκα όταν είχες κατάθλιψη ήμουν ο μόνος που σου μιλούαε τότε. Ερχόμουν σπίτι σου και σου έκανα παρέα. Μέχρι και από δουλειά με είχαν διώξει επειδή αργούσα κάθε φορά και πήγαινα πιο αργά από το κανονικό. Δεν στο είπα ποτέ αυτό για να μην σε στεναχχμωρήσω. Είπα η υγεία του φίλου μου είναι πάνω από οποιαδήποτε δουλεία. Σου εύχομαι φίλε μου πραγματικά να βρεις ευτυχία από αυτήν την κοπέλα. Κι όταν θα σε παρατήσει κι αυτή μην έρθεις σε μένα. Δεν θέλω να ακούσω ποτέ ξανά για σένα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η συμβουλη μου ειναι να μην ξανασχοληθεις ποτε με κανενα απο τους δυο απο δω και περα.Μη σηκωσεις τηλεφωνα αν τυχει να παρουν κλπ.Πληρης αδιαφορια και φυσικα αναθεωρησε τον τροπο που κρινεις τους ανθρωπους και ποιοις θα εχεις φιλους σου.
Το ξύλο που παίξατε μπορεί να το θυμάται,μπορεί και όχι.Εκείνο που θα θυμάται σίγουρα ,θα είναι οτι θα κοιμάται από εδώ και πέρα με το ένα μάτι ανοιχτό.Όσοι έχουν απατήσει δυσκολεύονται τρομερά να κάνουν ουσιαστική σχέση στη ζωή τους γιατί δε μπορούν να εμπιστευτούν κανένα(ούτε τον εαυτό τους).Αυτό ισχύει και για την πρώην κοπέλα σου.Κάποια μέρα στο μακρινό ή κοντινό μέλλον λοιπόν, αν κάποιος από τους δύο σου ζητήσει συγγνώμη κλαίγοντας ,μην παραξενευτείς,να ξέρεις οτι θα έχουν έρθει στη θέση σου και αφού τα χουν κάνει σκατά στα προσωπικά τους και τους έχει κατασπαράξει ο φόβος,θα ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να συγχωρέσουν τον εαυτό τους για να πάνε παρακάτω.
Scroll to top icon