ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 02:05

Η σχέση με τους γονείς μου

Γεια σας. Είμαι φοιτητρια στο Ξανθη και παω στο 2ο ετος.. απο τοτε που εχω φυγει εχω ηρεμησει αλλα οχι πληρως. Εχω αυστηρους γονεις.. ειναι υπερπροστατευτικοι...εχουν θεμα με την ωρα και εννοειται πως στην παρεα μου δεν θελουν αγορια...δεν ξερω τι να κανω.. και ειδικα οταν επιστρεφω πισω.. ολες οι φιλες μου περνανε καλα και εγω γυρναω σπιτι οσο πιο νωρις γινεται...εχω κουραστει απ ολο αυτο...και ειδικα τωρα που εχω αποκτησει μια σχεση ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειχα συμφοιτητρια που της διεκοψαν τις σπουδες οι γονεις της γιατι ειχε κανει σχεση με καποιον.Δυστυχως υπαρχουν τετοια φαινομενα ακομη και σημερα.Πρεπει να κανεις μια μεγαλη συζητηση με τους γονεις σου που να εχει βαση την ειλικρινεια και μονο, να εισαι ψυχραιμη σε οτιδηποτε και να σου πουν (γτ χανοντας την ψυχραιμια σου θα χασεις ολο το δικιο σου) και προσπαθησε να τους δειξεις την οπτικη απο τη δικη σου πλευρα.Καλη τυχη!
Τι πισωδρομικοί! 2016 έχουμε όχι 1906. 100 χρόνια πίσω είναι. Φαντάζομαι θα τους εχεις μιλησει πολλές φορές αλλά τίποτα δεν θα κατάφερες. Από το ένα αυτί μπήκαν από το άλλο βγήκαν. Δεν μπορούν να σε ελέγχουν και τώρα, δεν είσαι 5 χρονών πια.
Scroll to top icon