ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 15:16

Αδυνάτισμα και ανέβασμα ψυχολογίας!

Αγαπητοί συν-αναγνώστες καλησπέρα σας!Όπως λέει και ο τίτλος, η εξομολόγησή μου έχει να κάνει με τη δύναμη που σου δίνει η ψυχή και το μυαλό σου, όταν βάζεις πραγματικά ένα στόχο!Έτσι και εγώ, τόσα χρόνια δεν είχα προκαλέσει τον εαυτό μου ώστε να δω αν είμαι από τους ανθρώπους που όταν πεισμώσουν καταφέρνουν τον στόχο τους.Όντας λοιπόν σε σχέση, και έχοντας μία ιδιαίτερη αγάπη στο "βρώμικο" φαγητό, με τα χρόνια δημιούργησα ένα παχύ και "κατεστραμμένο" σώμα.Δεν το έβλεπα όμως στην καθημερινότητα...Είχα τον κύκλο μου, που με είχε αποδεχθεί ακριβώς όπως με έμαθαν, είχα το αγόρι μου και (νόμιζα) πως όλα ήταν καλά...Ξαφνικά, ένα ωραίο πρωί και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι (εννοώ χωρίς κάποιος καλοθελητής να με προσβάλει, ώστε να με κάνει να νιώσω και άσχημα), έτσι όπως ξύπνησα αποφάσισα ότι θέλω να αδυνατίσω.Για μένα! Και για να μην τα πολυλογώ, Δημιούργησα μόνη μου ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, με τροφές που κάνουν καλό αλλά και με εμπνέουν να τις φάω καθώς και με ασκήσεις που δεν θα τις βαρεθώ στη δεύτερη επανάληψη...Ακολούθησα πιστά το πρόγραμμα μου χωρίς καμία ατασθαλία. 7 μήνες αργότερα συνειδητοποίησα ότι είχα καταφέρει να χάσω 40 κιλά (Ναι καλά ακούσατε, από 100 που είχα φτάσει έπεσα στα 60) και χωρίς συμπληρώματα ή εξαντλητικές δίαιτες...Λογικό ήταν μετά από τόσα κιλά να υπάρχει και μία χαλάρωση στο δέρμα μου...Λίγο η κοιλίτσα, λίγο τα μπουτάκια...Ξεκίνησα πιο έντονη γυμναστική....Και έβαλα το χτίσιμο του σώματός μου σαν δεύτερο στόχο μετά το αδυνάτισμα...Και πέτυχε!!!Δεν το περίμενα...Νόμιζα ήμουν χαμένη υπόθεση...Σήμερα, 2 χρόνια αργότερα από την ιστορία που σας παρέθεσα, διατηρώ το σώμα μου και το αγαπώ και το σέβομαι όσο ποτέ άλλοτε. Η ψυχολογία μου έχει ανέβει, η φυσική μου κατάσταση είναι άριστη....Και όλα αυτά μου πήραν ένα χρόνο.Γιαυτό το μήνυμα που θέλω να περάσω σε όλους εσάς, είναι πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο... Όταν ζούμε σε ένα σώμα που δεν μας εκφράζει , μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε (αισθητά τουλάχιστον) αλλά πάντα θα υπάρχει μέσα μας κάτι να μας χαλάει και ίσως να μην ξέρουμε τι είναι αυτό το κάτι...Όσες και όσοι έχετε πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά σας, μην χαλιέστε...Είδατε πόσο σύντομα τα έχασα...Όλα είναι ένας στόχος....Απλά αυτά!!!Σας φιλώ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο για την επίμονη και την υπομονή σου. Αυτο που πέτυχες το πραγματοποίησες μόνη σου. Και το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο αισθητικό αλλά έχει σχέση και με την υγεία.. Μπράβο!
Scroll to top icon