ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2016 | 02:25

Ισως ειμαι ενας ακομα δειλος

Με εχει φαει η μοναξια. Οσο περναει ο καιρος κλεινομαι ακομα περισσοτερο στον εαυτο μου. Οσο κι αν περιτρυγιριζομαι απο ανθρωπους νιωθω μονος.Απλα ανακαλυπτω οτι οι φιλοι μου δεν με καλυπτουν σαν παρεα και προτιμω 1000 φορες σχεδον οποιονδηποτε αλλο. Προσπαθω με καθε προφαση να τους αποφυγω. Αλλαξαμε. Αλλαξαμε ολοι και πιο πολυ εγω, και δεν ταιριαζουμε πλεον .Φοβαμαι την απορριψη απο τις γυναικες. Φοβαμαι οτι ποτε δεν θα ειμαι αρκετος, βασικα το πιστευω. Καθεμια σκεφτεται να ενας υποψηφιος φιλος, και οχι γκομενος. Καλο παιδι, λιγο περιεργος, σιγουρα κανει για φιλος.Ισως και να μου αξιζει. Δεν εχω κοτσια να ξεβολευτω και να κυνηγησω την αλλαγη στην ζωη μου, την πιθανη ευτυχια. Εξιδανικευω την μιζερια μου. Ισως ειμαι ενας ακομα δειλος.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε σχεση με την προηγουμενη δημοσιευση, οπου καποιος μη εμφανισημος εστιαζει στα θετικα του στοιχεια (ευγενεια, χιουμορ) και απολαμβανει την θετικη ανταποκριση του γυναικειου φυλου, θα σου ελεγα οτι η δικη σου ειναι εντελως fail. Εστιαζεις στα αρνητικα και στις φοβιες σου και γενικα ο τροπος σκεψης σου παραπεμπει εξαρχης σε looser. Αnd let me tell ya, ο φοβος απορριψης για τους ανδρες ειναι κατι σαν την ορμονη νυφουλινη στις γυναικες...totally anti-sexual για το αλλο φυλο! Φιλικη συμβουλη λοιπον, βγες, γνωρισε, φλερταρε, κανε παιχνιδι με θαρρος, προβαλε τα δυνατα σου σημεια κι ας φας αρχικα κ μερικες χυλοπιτουλες...χωρις να σπασεις αυγα, γινεται ομελετα;;; δε γινεται!!
Ναι, είσαι και δειλός και βολεμένος, βολεμένος στην μοναξιά και την ατολμία σου. Δεν στο λέω για να σε ''δικάσω'', στο λέω γιατί έτσι είναι. Τουλάχιστον έχεις επίγνωση του τι συμβαίνει, κάτι είναι και αυτό. Μην κατηγοριοποιείς τον εαυτό σου στην κατηγορία του ''φίλου'': χαλάρωσε, μίλα ανθρώπινα με κοπέλες, δείξε το ''αντρικό'' και όχι το ''φιλικό'' προφίλ σου, δείξε εάν επιθυμείς κάποια την επιθυμία σου με τα μάτια, εκεί φαίνονται όλα, έχε θάρρος, μίλα ανοιχτά... Καμία φορά, και οι γυναίκες μας εντάσσουν στους φίλους γιατί δώσαμε οι ίδιοι αυτή την εντύπωση, δεν μπορούν και εκείνες να μυρίζουν τα νύχια τους...Καλή τύχη σου εύχομαι...
δεν εισαι δειλος, απλα περνας την καταθλιψη σου. φροντισε ομως να μην σου αρεσει και κατσεις πολυ σε αυτη την κατασταση. και τελοσπαντων να σου πω και το δικο μου σαν γυναικα, εγω θελω να ειναι πρωτα φιλος μου ο αλλος και μετα τσουπ τον ερωτευομαι! οποτε δεν ειναι κακο να σε βλεπουν σαν φιλο.
Ζησε την ζωή σου οπως μπορείς καλύτερα. Δεν αξίζει να στεναχωριεσαι γενικά, και ειδικά.Σαν εργένης μπορείς να ζεις καταστάσεις και με τρόπο που κανένας δεσμευμένος-παντρεμένος μπορεί.
Το γεγονός ότι είσαι στο στάδιο της αναγνώρισης του προβλήματος μου φαίνεται καλό σημάδι. Ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή, αν το θέλεις πραγματικά. Δε λέω πως είναι εύκολο, ειδικά να βρεις καινούρια άτομα - με τα οποία ταιριάζεις - και να τα εντάξεις στον κύκλο σου, αλλά τουλάχιστον η προσπάθεια μπορεί και να σε ανταμείψει. Καλή επιτυχία και να είσαι αισιόδοξος!
Scroll to top icon