ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2016 | 12:44

Οταν η αποφαση του χωρισμου ειναι αποκλειστικα δικη σας,

υπαρχουν ακομα συναισθηματα η σας εχουν τελειωσει τα συναισθηματα; Ειμαι σε μια σχεση που δεν εκτιμαει ο,τι προσφερω και δεν με υπολογιζει, ο τροπος που φερεται αυτο μου λεει, ομως υπαρχουν συναισθηματα και δεν μπορω να χωρισω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο χωρισμός δεν είναι σε αναγκαία αναλογία με την ύπαρξη ή μη αισθημάτων, είναι άσχετο το ένα με το άλλο. Εάν εγώ λ.χ. είμαι σε σχέση μαζί σου, σε λατρεύω και εσύ με κερατώνεις ασύστολα, όσο και να σε λατρεύω θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα φύγω. Στην περίπτωσή σου: δεν νομίζω ότι δε χωρίζεις λόγω συναισθημάτων, δε χωρίζεις γιατί δε θέλεις να το κάνεις για χίλιους άλλους δύο λόγους. Εάν φθάσεις στο αμήν με όσα σε ενοχλούν, δύσκολα θα σε κρατήσουν τα συναισθήματα εκεί.
Δε γίνεται με μια τέτοια απόφαση να αλλάξουν αυτομάτως τα συναισθήματα που τρέφεις για έναν άνθρωπο,αν όντως έχεις πραγματικά αισθήματα γι' αυτόν.Ο χωρισμός είναι κάτι που μπορεί να επέλθει για διαφόρους λόγους,αυτό δε σημαίνει ότι τον άλλον τον ξεχνάς τόσο εύκολα,ειδικά αν ήσασταν καιρό μαζί.Εκτός αν με τη συμπεριφορά του σε έχει απογοητεύσει τόσο πολύ ώστε να σε απομακρύνει συναισθηματικά από αυτόν,αλλά και πάλι αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει σταδιακά και όχι ξαφνικά όταν αποφασίζει κανείς να χωρίσει.Άμα έχεις αγαπήσει πραγματικά,όμως, αμφιβάλλω αν μπορείς να πάψεις ποτέ να αγαπάς,ακόμα κι αν έχει φύγει ο έρωτας.
Scroll to top icon