ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2016 | 14:08

Σοκ

Με εχει πιασει ταχυκαρδια, μου κοβεται η αναπνοη και νιωθω τα αυτια μου οπως οταν ειμαστε σε μεγαλο υψομετρο. Περπατουσε αγκαλια με την γυναικα του πλεον και απο οτι καταλαβα σε 2-3 μηνες θα γεννηθει το παιδι τους. Ναι, αυτη που πριν τα Χριστουγεννα ελεγε πουτανα, που μου ελεγε οτι την σιχαινεται και ποιος θα την παρει στα σοβαρα. Εχω μηνυματα του για το τι λεει για αυτην. Ευχομαι να καταλαβει συντομα με τι καθαρμα εχει μπλεξει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί είναι κάθαρμα; επειδή την έλεγε όπως την έλεγε; και σε εκείνη μπορεί να έλεγε τα ίδια για εσένα, και σε μία άλλη για μία άλλη και ούτω καθεξής. Και όπως φαίνεται τον πίστευες με όλα αυτά τα ωραία.ΥΓ: πάντως για να την παντρευτεί και να περιμένει παιδί μαζί της, τελικά την πήρε πολύ σοβαρά από όσο φαίνεται.
Όσοι δηλαδή φέρνουν παιδιά στον κόσμο, είναι συνειδητή απόφαση; Δε μπορεί να είναι μια εγκυμοσύνη η συγκεκριμένη από τις πολλές που "τυχαίνουν"; Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και από ό, τι φαίνεται πολύ σοβαρός άνθρωπος είναι για να κάνει παιδί με μια γυναίκα που την χαρακτήριζε πουτάνα. Αν την χαρακτήριζε έτσι από πριν, φαντάσου τι "όμορφη" οικογένεια θα δημιουργήσουν. Εγώ πάντως τα παιδιά λυπάμαι.
Scroll to top icon