ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2016 | 17:02

.

Βγήκα χθες με τον φίλο μου,πήγαμε για αρχή για καφέ.Οταν ήρθε η ώρα να φύγουμε έβγαλε πέντε ευρω και εγώ 2.5 για να πληρώσουμε αφού ήταν 7.5.μετα πάμε για φαγητό πληρώνω εγώ και αργότερα αφού σπάνια πηγαίνουμε για ποτο αφού εγώ δεν πίνω σχεδόν ποτέ ειπαμε να παμε..όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε μου είπε να τα βάλω εγώ. είχε πάνω του 20 ευρω αλλα τα χρειαζόταν..ωστόσο υπήρχε περίοδος που κάθε φορα πληρωνα εγώ.μου κακοφαίνεται παρα πολύ..δε ξέρω αν είναι τσιγκουνιά η αν απλα βολεύεται έτσι γιατί κάθε φορα προσφέρομαι να πληρώσω εγώ από ευγένεια και η αλήθεια είναι ότι από τις 10 τις 8 πληρώνω εγώ και είμαι και άνεργη.θελω να του το πω με τρόπο αλλα δε ξέρω πως..απο χθες το σκέφτομαι συνέχεια..βεβαια δε μένουμε στην ίδια πολύ και σέβομαι ότι για να έρθει κάνει έξοδα αλλα όχι ρε παιδια από τις 10 τις 8 Ο Χ Ι
5
 
 
 
 
σχόλια
Το να μη βγαίνει δεν είναι λύση,οποιοσδήποτε μπορεί σε κάποια φάση να δυσκολεύεται λίγο περισσότερο με τα οικονομικά του,τότε θα συνεισφέρει και ο άλλος όσο μπορεί,γι'αυτό είναι σύντροφοι.Το κακό είναι αυτή η κατάσταση να γίνεται καθεστώς και ο άλλος να εκμεταλλεύεται την καλή θέληση και την προσφορά της κοπέλας,όπως συμβαίνει μάλλον εδώ πέρα.Κ επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους,καλό θα ήταν να γίνει μια κουβέντα και να ξεκαθαρίσετε ότι θα κάνετε τα κουμάντα σας ο καθένας κι όταν έρχεται/πας εσύ ή όταν βγαίνετε τα έξοδα θα ναι μισά μισά,και αν δεν σας περισσεύουν θα τη βγάζετε με λιγότερα πχ με μια βόλτα ή με ένα πιο φτηνό καφέ,έστω με ένα σουβλάκι.Για όλα υπάρχουν λύσεις αν υπάρχει συνεννόηση.Υ.γ.Αυτό με το εικοσάρικο όντως ήταν μαλακία.
Αν είναι για να βγείτε να κάνετε λες και βγάλατε δίσκο έξω από εκκλησία, γιατί δεν κάθεστε σπίτι σας; δεν σας υποχρεώνει κανένας να βγείτε.Πάντως, συγγνώμη που θα στο πω, αν ήμουν άντρας και για τον όποιο λόγο δεν μπορούσα να προσφέρω ένα ποτό στη σχέση μου, απλά δε θα έβγαινα και δε θα περίμενα διαρκώς να με κερνάει εκείνη.
"Είχε πάνω του 20 ευρώ, αλλά τα χρειαζόταν".Να μην έβγαινε.Πες του μια φορά οτι ξέχασες το πορτοφόλι σου όταν σου πει να πληρώσεις για όλα και παρακολούθα να τον λούζει κρύος ιδρώτας.Μετά πες του ένα ξερό μισά-μισά και εφαρμόστε το σε κάθε έξοδο. Απλά.
Scroll to top icon