ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2016 | 23:29

Το αγόρι μου..

Μου είπε "μακάρι να μπορούσες να πάρεις λίγο από τα μπούτια σου και να το βάλεις στο στήθος σου ". Εμένα μου αρέσει το σώμα μου ξέρω πως πάντα θα είμαι μια αδύνατη αχλάδω και είμαι εντάξει με αυτό...Το θέμα είναι πως εκτός του ότι νιώθω άσχημα που δεν αρέσει σε αυτόν, νομίζω πως είναι χαζουλης! Ποιος νοήμων άντρας λεει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα και μάλιστα ΠΡΙΝ το σεξ? Εκτός αυτού ποιος οποίος δηπότε άντρας που του αρέσει μια κοπέλα πραγματικά λέει γενικά κάτι τέτοιο!? Τι δηλαδή, τα έχω με έναν μπουφακο που θα με παρατάγε για μια πιο προικισμένη γιατί πιθανότατα δεν του άρεσε αρκετα? Ερωτευμένος δεν δείχνει εγώ ξενέρωσα...Άρα...Χωρίζω!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία ατάκα, ειδικά αν θέλεις να τσαλακωσεις την αυτοπεποίθηση του άλλου, γιατί το αγόρι σου, απ' ότι κατάλαβα, αυτό επιχειρησε να κάνει, βλέποντας ότι εσύ δεν έχεις κανένα απολύτως κόμπλεξ με το σώμα σου και σου αρέσεις όπως είσαι! Χαζουλης δεν είναι, απλά έχει τα θεματάκια του με τη δική του αυτοπεποίθηση, γι' αυτό άλλωστε και το σχόλιο. Δε χρειάζεται να πιαστείς από ένα ασήμαντο σχολιάκι που σου έκανε. Βέβαια αν συνεχιστει αυτό, ή αν εσενα σε πείραξε τόσο πολύ αυτό που είπε, ώστε να φτάσεις σε σημείο να ξενερωσεις, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Κάφρο τον λες, εντάξει. Προσωπικά όμως αναρωτιέμαι, πώς γίνεται να είσαι μαζί του χωρίς να γνωρίζεις αυτή την πτυχή του. Κι αν δεν του άρεσες γιατί να μπήκε σε σχέση με το ζόρι;Βρες κάποιον που θα σου δίνει αξία μέρα με τη μέρα!
Scroll to top icon