ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2016 | 00:26

Ο κολλητος μου

Έχει 2 χρονια να βρει καποια κοπελα και μου εχει ζητησει τη βοηθεια μου.Ειμαι κοπελα και του εχω δειξει χιλιους τροπους με τις κοπελες,του εχω γινει και υποτιθεμενη σχεση μηπως καταφερει καποια και ζηλεψει μπας και τον θελει αλλα τιποτε!!!Ο κακομοιρης κανει οτι του λεω αλλα δεν τον θελει καμια!!!Τον λυπαμαι παρα πολυ και δεν ξερω τι αλλο να κανω!!!!Κριμα που καποιοι αντρες ειναι αντιερωτικοι!!!Ενδιαφερεται καποια απο εδω???
2
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι μπορούν να βρουν το ταίρι τους,επειδή για σένα είναι αντιερωτικός δεν πάει να πει ότι είναι για όλες..ηρέμησε μωρέ γκαβλιάρα γκόμενα.και αν τον λυπάσαι τόσο πολύ όσο λες κάνε εσύ το ψυχικό!
Του έχεις δείξει τρόπους, του έχεις παραστήσει τη σχέση, καμία φίλη σου, ξαδέλφη σου, συνάδελφό σου, κάτι τέλος πάντων του την έχεις γνωρίσει ή βγαίνετε απλά να βρει καμία στο άσχετο; Νομίζω ότι από εκεί πρέπει να ''ξεκινήσεις'' αν ενδιαφέρεσαι και όχι να απευθύνεσαι εδώ σε άγνωστες μεταξύ αγνώστων.
Scroll to top icon