H εκπληκτική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο

H εκπληκτική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο Facebook Twitter
6

Εδώ και λίγη ώρα, η Ελλάδα πανηγυρίζει το δεύτερο χρυσό της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μετά την καταπληκτική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

O Έλληνας πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, στέφθηκε και Ολυμπιονίκης με 16,000 βαθμούς στον τελικό του οργάνου, με μια άσκηση που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,80 και βαθμολογήθηκε με 9,200 στην εκτέλεση!

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική γυμναστική μετά από 12 χρόνια, τότε που στην Αθήνα το 2004 ο Δημοσθένης Ταμπάκος είχε κατακτήσει κι αυτός το χρυσό στους κρίκους.

 Το άψογο πρόγραμμα του Πετρούνια:

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Φανταστείτε ποσο επιπονο και δυσκολο ειναι αυτο που κανει,ωστε να κρατα σχεδον εναμισυ λεπτο και να χρειαζεται προετοιμασια τεσσερα χρόνια!!!Μακαρι να υπηρχε μεγαλυτερη διαρκεια στο αγωνισμα γιατι δεν χορταινεται αυτη η ομορφη και με τοσο δυνατα συναισθηματα εμπειρια οταν το βλεπεις.Να ειναι καλα για τη χαρα που μας εδωσε
Απο που ηλθε αυτο,βρε Χρυσα ; Ολος ο κοσμος-τουλαχιστον ο'τι εχει υποπεσει στην αντιληψη μου-απο εχθες πανηγυριζει τοσο σε παρεες,οσο και μεσω των media.Οι δε εκδηλωσεις θαυμασμου,αγαπης,καιεθνικης υπερηφανιας διαδεχονται η μια την αλλη.Προσωπικα ημουν σε μια καφετερια και ειδα ουκ ολιγους ανθρωπους συγκινημενους,εως και δακρυσμενους,οταν ειδαν την σημαια μας ψηλα και ακουσαν τον εθνικο μας υμνο.Απο τους "αλλεργικους"ουτε ειδα,ουτε ακουσα κανεναν.Πως σου ηηρθε αυτο ;
Εσυ πώς ερμηνευεις τα τοσα αρνητικα στο πρωτο σχολιο μου; Με τι ακριβως διαφωνουν; Με τα συγχαρητηρια στον ολυμπιονικη μας ή με το να γινει πρότυπο και για αλλα ελληνοπουλα; Προφανως οχι! Μαλλον ενοχληθηκαν με οσα εγραψα για τη σημαια.Εξ ου και το επόμενο σχολιο μου.
16.00 είναι σχεδόν ακτόρθωτο να πάρει ένας αθλητής της ενόργανης ειδικά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων!Όχι όμως ο Πετρούνιας.Επική εμφάνιση!Μπράβο και πάλι μπράβο!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ, ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΌΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.