ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2016 | 16:40

Απορώ...

Απορώ με μερικούς που πατάνε αρνητικές σε άτομα που απλά εκφέρουν τη γνώμη τους χωρίς να γίνονται εριστικοί και να προκαλούν κανέναν. Μπορεί απλά να αναφέρουν κάποιο παράδειγμα από τη ζωή τους πολύ απλά για να βοηθήσουν κάποιον/κάποια που εξομολογείται, να είναι απλοί φιλικοί και λογικοί και κάποιοι ''έξυπνοι'' να πατάνε άκυρα. Η κακία δηλαδή όπως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί απλά να συμφωνεί ή να διαφωνεί και να πατάει αρνητικές ή θετικές αλλά μπορεί να είναι λόγω συμπάθειας ή αντιπάθειας από το τρόπο γραφής του άλλου και λοιπών σχολίων που γράφει. Γιατί πιστεύω πως δεν γίνεται να εκφέρουμε γνώμη απόλυτη για κάποιον αν δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά.
Το χειρότερο δεν είναι οι αρνητικές.Το χειρότερο είναι οτι δεν επιχειρηματολογεί κανείς, ώστε να στηρίξει αυτό το ρημαδιασμένο "όχι", ώστε να ακουστεί και μια άλλη άποψη ή να γίνει διάλογος.(Αναφέρομαι στα σχόλια που περιέχουν μετριοπαθείς συμβουλές ή τελοσπάντων μια κοινή λογική)
Μπορεί από αντίδραση, μπορεί από χόμπυ, μπορεί επειδή όντως κάποιος διαφωνεί και δεν έχει λογαριασμό να σχολιάσει ή να έχει και να βαριέται να έρθει σε αντιπαράθεση, μπορεί κάποιος να έχει αντίρρηση αλλά να μην έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ή ακόμα και να παίρνεις αρνητικές από απλή αντιπάθεια προς την εικόνα που έχει σχηματίσει ο άλλος από προηγούμενα σχόλιά σου.
Όλα αυτά τα μπορεί , κατανοητά εν μέρει , για κάποια σχόλια . Για το συγκεκριμένο όμως ; Αδυνατώ ή αρνούμαι να μπω στη " λογική " κάποιων , όχι εδώ μέσα μόνο , γενικότερα κάποιων ανθρώπων .
Μαργαριτούλα μου όσο και να χτυπιόμαστε εμείς και να μην καταλαβαίνουμε το σκεπτικό, το γεγονός είναι εκεί, δεν αλλάζει.Θα δεις και με τον καιρό οτι παίζουν συμπάθειες και αντιπάθειες.Μπορείς να επιλέξεις να μη δίνεις σημασία σε "κούφιες" αρνητικές.
Για όποιο βαριέται να διαβάσει τη εξ.:"Απορώ πως κάποιοι μπορούν να διαφωνούν με πράγματα που δεν διαφωνώ μαζί τους ή μου φαίνονται αδιάφορα."
Scroll to top icon