ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2016 | 12:42

Μοναξια μου ολα!

Καλησπερα σας! εντος ολιγων ημερων αγγιζω την ηλικια των 35 χρονων ,κατι που δεν με απασχολει απλα με την ευκαιρια θα ηθελα να μοιραστω καποιες σκεψεις μου και αποφασεις ζωης που εχω επιλεξει να πορευομαι τα τελευταια χρονια. Οπως προειπα ,τα τελευταια χρονια ειχα την τυχη να ζησω καποιες δυσκολες στιγμες , στιγμες που αλλαξαν ολο μου το ειναι και την αντιμετωπιση προς την ζωη γενικοτερα. Συνοπτικα ,για να σας δωσω μια ιδεα,καποια απο αυτα ηταν απωλεια οικογενειακου μελους,απολυση,οικονομικα προβληματα και χασιμο ενος σημαντικου προσωπου που ειχα αποφασισει να συνεχισω την ζωη μου μαζι του. Εχοντας πεσει σε καταθλιψη προσπαθησα και προσπαθω να κανω το λεγομενο reset και να ξαναγεννησω τον εαυτο μου. Βγηκα νεος και πιο δυνατος χανοντας την αναγκη να εχω καποια διπλα μου. Ετσι λοιπον αποφασισα να συνεχισω την ζωη μονος μου χωρις καποια στο πλευρο μου και εμμενω σε αυτη την αποφαση για οσο ακομα εχω. Αρκετα δραστηριος με πολλα χομπι και ασχολιες , μορφωμενος και εμφανισιμος,οχι ασεξουαλ (το σεξ δεν ειναι προβλημα στις μερες μας),κραταω σπιτι μονος μου χωρις την αναγκη για γυναικα που θα μου κανει τις δουλειες! Αν επελεγα να ειχα καποια διπλα μου θα την ηθελα για το μυαλο της και την προσωπικοτητα της και οχι για τις δουλειες!Οι φιλοι μου εχοντας δημιουργησει δικιες τους οικογενειες ,απο την μια αναπολουν την ζωη μου αλλα απο την αλλη δεχομαι πολεμο για τις επιλογες μου. Ακουω συνεχεια πως θα ξυπνησω μια μερα 40 και θα χω χασει την ζωη μου! Ε, λοιπον δεν το πιστευω και δεν με απασχολει!Ευχαριστω οσους διαβασανε και συγνωμη αν σας κουρασα!
6
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, δεν είσαι ο μόνος, είναι θέμα επιλογής κάποιου αυτό που περιγράφεις. Κάποιοι άλλοι επιλέγουν να είναι με όποια κάτσει κυριολεκτικά γιατί έτσι νιώθουν και θέλουν μία σχέση ή γάμο όπως και να έχει. Οι άλλοι μπορούν να έχουν την άποψή τους, και εσύ τη δική σου, πάντως επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι ''κατόρθωμα'' να είναι κάποιος μόνος, ''κατόρθωμα'' για μένα είναι να είναι κάποιος με έναν σωστό καθ' όλα (για τον ίδιο) σύντροφο.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι, μια χαρά στα έγραψαν τα παιδιά, επίτρεψέ μου μόνο να σου επιβεβαιώσω ότι η ζωή δεν τελειώνει στα σαράντα, εντάξει ίσως να γίνεσαι λίγο πιο κυνικός αλλά κατά τα άλλα όλα καλά, μην μασάς.
Να αγιασει το στομα σου!!! Εγω στα 38 να δεις τι ακουω, που ειμαι και γυναικα... Φυσικα, παντα θα υπαρχουν ανθρωποι στον περιγυρο που θα σε φθονουν ή θα σε λογοκρινουν για το ενα λογο ή τον αλλο. Το θεμα ειναι εσυ να εισαι ΟΚ με τον εαυτο σου. Οσο για το αλλο που ειπες, περι προσωπικοτητας και μυαλου, ταυτιζομαι τοσο πολυ, που θα σε φιλησω διαδικτυακα :*
Για κάποιους ανθρώπους η συντροφικότητα δεν είναι προαπαιτούμενο για να ζουν χαρούμενοι. Συμφωνώ με την προσέγγιση σου. Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν έχουν όλοι τις ίδιες προσδοκίες. Οι ανάγκες όμως των ανθρώπων αλλάζουν, αυτό που θα πρότεινα είναι σε περίπτωση που ''αύριο'' έχεις διαφορετικές ανάγκες, να τολμήσεις τις αλλαγές μέχρι και στην κοσμοθεωρία σου. Τα θέλω μας, έχουν δυναμικό χαρακτήρα, αλλάζουν με τα χρόνια. Έχοντας πάνω κάτω τις ίδιες ιδέες, αποφάσισα να υιοθετήσω και ένα σκύλο. Τι και αν όλοι παντρεύονται; Εμείς τριγυρνάμε στις παραλίες παράξενες ώρες και πέφτουμε εξουθενωμένα στην άμμο, από το παιχνίδι.Είναι ωραία η ζωή.. Και η μοναχική ζωή επίσης ωραία..
Scroll to top icon