ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2016 | 17:35

χωρισα

Χωρισα μετα απο εξι χρόνια.. Λυπαμαι αλλα ετσι πρεπει να γινει..πολυ αβολα νιωθω
9
 
 
 
 
σχόλια
Καθε εμποδιο για καλο. Καθε τελος μια καινουργια αρχη. Ξερω θα στα εχουν πει πολλοι αυτα. Δεν σου λενε κατι τωρα. Πως να σου πουν; Μιλαμε για τεραστια απωλεια γενικοτερα. Το σιγουρο ειναι ομως πως ετσι ακριβως ειναι. Θα το νιωσεις κ εσυ αργοτερα. Ο,τι κ να σου πουμε τωρα εμεις, οι φιλοι σου, οι γονεις σου....πραγματικα δεν θα σε ακουμπανε ιδιαιτερα. Ειναι δικη σου μαχη, προσωπικη και κυριως μοναχικη. Τα βραδια ειναι τα δυσκολα, οταν θα ξαπλωνεις κ θα επικρατει η σιωπη...Τι να κανεις ομως; Θα προχωρησεις. Ετσι συμβαινει. Γεμισε τις μερες σου με φιλους, κανε πραγματα ωστε να μην εχεις χρονο να σκεφτεσαι (ριχτο στην δουλεια, γυμναστηριο) Μη καθεσαι μονη. Αυτα για αρχη...αλλα δεν θα σου πω μαλακιες..εχει πονο πολυ η ιστορια. Stay strong.
https://www.youtube.com/watch?v=dFbwUdrdLAwΔεν ξερω αν ταιριαζει...αλλα θα μπορουσε. Ειμαστε κοντα ηλικιακα. Ολα γινονται για εναν γαμημενο λογο."...αυτα ειναι τα δυσκολα, αυτα ειναι τα αδυνατα...να πεις για μια φορα θα τραβηξω αντιθετα..."
Δεν ξέρω γιατί ''έπρεπε'', αυτό το γνωρίζεις εσύ, πλην όμως σε νιώθω ως προς το ''άβολα'' που αναφέρεις, θα πρέπει να μάθεις να ζεις με άλλο τρόπο. Εύχομαι γρήγορα να συνηθίσεις στη νέα σου ζωή και κάθε ευτυχία σε όλα τα επίπεδα.
Και πως ειναι να χωριζει κάποιος μετα απο 6 χρονια; Νομίζω οτι μετα Τις διακοπες μας , κάποιος απο τους δυο μας θα το βάλει σίγουρα στο τραπέζι. Και εγω δεν ειναι έτοιμη να τον αποχωριστω.Ειναι σαν να χάνεις τον άνθρωπο σου, σαν ένας μικρός θάνατος. Τον αγαπω αλλα κουράστηκα , κουράστηκα με εμενα .
Scroll to top icon