ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2016 | 14:39

Ευτυχία

Ολα τα λεφτα του κοσμου να εχεις και ολα τα πλουτη ειναι αχρηστα αν δεν γεννηθεις ευτυχισμενος και με αγαπη μεσα σου, γιατι παιδια καλος η κακος ευτυχισμενος γεννιεσαι δεν γινεσαι ολα τα υλικα αγαθα και πλουτη ειναι απλα για να καλυπτουμε την ματαιοδοξια μας αλλα παραμενουμε το ιδιο δυστυχισμενοι, κανενα ευρω και κανενα δολαριο δεν μπορει να σε κανει να νιωσεις αγαπη, σε αντιθεση με μια αγκαλια με ενα φιλι με ενα αληθινο σ αγαπω με δυο ζευγαρια ματια που οταν τα κοιτας βλεπεις τον εαυτο σου μεσα τοτε εισαι ο πιο πλουσιος ανθρωπος στον κοσμο και ας μην εχεις φραγκο στην τσεπη σου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δηλαδή αν έχεις βρει τον άνθρωπό σου και να είσαι απένταρος νιώθεις ότι βρήκες θησαυρό και νιώθεις ευτυχία. Όμως για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευτυχία αν δεν έχεις χρήματα να πας πιο κάτω? Κακά τα ψέμματα αν δεν έχεις πχ ούτε 5€ στη τσέπη να πάτε για έναν απλό καφέ, έρχεται θλίψη γιατί στερείστε κάτι τόσο απλό που δικαιούνται όλοι. Η αγάπη από μόνη της δεν τρέφει τη κοιλιά, χρειάζονται χρήματα για να έχεις καλή ποιότητα ζωής γιατί επέρχεται η φθορά, η γκρίνια και η μιζέρια. Πιστεύω ότι είναι μεγάλα λόγια να λέει κανείς ότι τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία. Οι άνθρωποι γύρω μας γιατί είναι δυστυχισμένοι? ( εκτός από ασθένειες ) Όλα γύρω μας είναι αριθμοί, σε όλους μας, μας απασχολεί το οικονομικό γιατί είναι θέμα βιοπορισμού. Απλώς εξαρτάται το πώς βλέπει κανείς τα χρήματα σαν θεό του ή σε φυσιολογικά επίπεδα.
Scroll to top icon