ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2016 | 11:04

Δεν μου αρέσει η ερωτική πραγματικότητα.

Είμαι γυναίκα.Ξέρω πολύ καλά ότι οι άντρες κατά βάση θέλουν μόνο σεξ,εκτός απ' τις σπάνιες φορές που ερωτεύονται.Όμως δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό,κι ας έχω περάσει προ πολλού την εφηβική περίοδο.Θέλω το "παραμύθι" μου,θέλω τρυφερότητα, ρομαντισμό,πραγματική ένωση των ψυχών μας.Θέλω να ιντριγκάρει το μυαλό μουκι εγώ το δικό του.Δεν μου αρέσει το περιστασιακό σεξ,δεν μπορώ να ερεθιστώ καθόλου.Ελπίζω πως εκεί έξω κάπου,θα υπάρχουν λίγοι άντρες που να σκέφτονται σαν κι εμένα.Όσο περνούν τα χρόνια, η ελπίδα μου αυτή αργοσβήνει,όμως δεν θα την αφήσω να σβήσει τελείως.Οι φίλες μου λένε ότι αφήνω τα χρόνια να περνάνε.Όμως προτιμώ να περιμένω να ζήσω κάτι βαθύ και αληθινό,κι ας μην το ζήσω τελικά ποτέ,παρά να ζω επιφανειακές ερωτικές στιγμέςπου δεν ακουμπάνε καν την ψυχή μου(και δεν καταφέρνουν να μου καυλώσουν το μυαλό).
5
 
 
 
 
σχόλια
έχετε δίκια πολλά... αλλά κατα τη γνώμη μου στο ότι:"οι άντρες κατά βάση θέλουν μόνο σεξ"πολλοί ναι αλλά αρκετοί ΟΧΙ μόνο αυτό"εκτός απ' τις σπάνιες φορές που ερωτεύονται."πολλές φορές γίνεται και το αντίθετεο"Δεν μου αρέσει το περιστασιακό σεξ"στις ημέρες μας και μόνο απο θέμα υγεινής καλά κάνετε"θα υπάρχουν λίγοι άντρες που να σκέφτονται σαν κι εμένα"Σίγουρα πολλοί...πάρα πολλοί είτε απο επιλογή είτε αναγκασμένοι απο τις ...συνθήκες.ΥΓ. Εύχομαι να βρείτε γρήγορα τον άνθρωπό σας.
Ταυτίζομαι απόλυτα, στους μεγαλύτερους έρωτες η καύλα του μυαλού προηγείται εκείνης του κορμιού κι όσο ο ένας ερεθίζει τον άλλο, το "παραμύθι" που λες παρατείνεται. Αξίζει να το κυνηγήσεις, αρκεί να μην το τυποποιήσεις στο μυαλό σου και βιαστείς να απορρίψεις περιπτώσεις που θα μετανιώσεις μετά.Πιστεύω θα βρεις αυτό που ψάχνεις. :)
Ανια, το αν θα κανει σεξ ειναι το λιγοτερο. Η εξ θιγει ενα βαθυτερο προβλημα το οποιο ονομαζει 'ερωτικη πραγματικοτητα' και εκει εντασσονται πολυ περισσοτερα πραγματα απο αυτο. Συμφωνω μαζι σου για την περιπτωση 'αυτογκολ' (ευστοχος χαρακτηρισμος), ομως πιστευω οτι εαν η γενικοτερη προσεγγιση και επαφη δυο ανθρωπων ειναι χωρις σαφη οριοθετηση, απλως κουραζει τους συμμετεχοντες. Ο κανθενας μας ξεχωριζει, ακριβως επειδη εχει ιδιαιτερες αναγκες και λογικη, δεν νομιζω οτι το θεμα της εξ ειναι να νιωθει "ξεχωριστη" με την εννοια της 'πριγκηπισσας' που υπονοεις.
"Δεν μου αρέσει το περιστασιακό σεξ,δεν μπορώ να ερεθιστώ καθόλου." Μαζι σου.Πιστευω οτι, απο ενα σημειο κι επειτα, οι 'χαλαρες' γνωριμιες τυπου 'ζησε τα ωραια κι ας το να παει μονο του' (οπως προτεινει η φιλτατη Ανια απο πανω) ειναι καθαρα σπαταλη ενεργειας, παρα κερδος επιπλεον εμπειριας. Αλλα και παλι, εχει να κανει με τον ιδιο τον ανθρωπο, τα αποθεματα του κ το τι εχει ζησει στη ζωη του μεχρι σημερα. Εγω παντως σε νιωθω.
Scroll to top icon