ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2013 | 09:36

Όταν ο εφιάλτης στον ύπνο σου σε κάνει λίγο..."καλύτερο" άνθρωπο..

Είδα έναν από εκείνους τους τρομακτικούς εφιάλτες που αφορούν σε αγαπημένα σου πρόσωπα και σε φέρνουν για κάποιες στιμές σε επαφή με την ιδέα της απώλειάς τους. Μόλις ξύπνησα, έβαλα τα κλάματα,αλλά ήταν δάκρυα λυτρωτικά..ανακούφισης. Σκεφτόμουν λοιπόν πως τελικά δεν είναι και τόσο κακό να βλέπουμε τέτοια όνειρα...Μας υπενθυμίζουν πως υπάρχουν πρόσωπα στη ζωή μας που είναι πάντα δίπλα μας, ό,τι κι αν συμβαίνει στα προσωπικά, στη δουλειά και ό,τι κι αν (δε) συμβαίνει στη σχολή...Είναι άτομα που δεν αρκεί μόνο να τα αγαπάμε, αλλά είναι καλό πού και πού να δείχνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας μόνο και μόνο για την παρουσία τους (άλλωστε το όνειρο μπορεί να πηγάζει κι από τύψεις ή αίσθηση ότι τα έχουμε αδικήσει, υποτιμήσει κλπ). Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω την αδερφή μου απλά για να της πω πόσο σημαντική είναι για μένα (και πόσο χαίρομαι που δεν είναι κλεισμένη σε ένα φουρνάκι σε λειτουργία και καλωδιωμένο με εκρηκτικό μηχανισμό..ξέρω, ξέρω αυτές οι σειρές τύπου CSI με έχουν καταστρέψει)! Και περιττό να σας πω πως, για καμια βδομάδα τουλάχιστον(:D), θα ανταποδίδω χωρίς γκρίνια το "Σ'αγαπώ" της μαμάς στο τηλἐφωνο..
1
 
 
 
 
σχόλια
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!! ΒΛΕΠΩ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΛΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΙΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
Scroll to top icon