ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2016 | 01:46

Σχεσεις απο αποσταση

Διαβασα την εξομολόγηση μιας κοπέλας η οποία μόλις άρχισε μια σχεση απο αποσταση. Εχω το ιδιο πρόβλημα. Ειμαι με το αγόρι μου 2 χρονια και δίναμε πανελληνιες. Περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις. Εγω αθηνα αυτός Γιάννενα. Αποφασίσαμε να μη χωρίσουμε αλλα φοβαμαι παρα πολυ. Ειμαι σίγουρη γι'αυτη τη σχεση και αγαπιόμαστε αλλα δεν ξερω φοβαμαι οτι θα υπαρχει ένταση και τσακωμοί και ισως με την πρώτη δυσκολία χωρίσουμε. Υπαρχει κανεις που να το εχει ζήσει και να ξερει??
2
 
 
 
 
σχόλια
Η σχεση απο απόσταση είναι ενα κεφάλαιο από μόνη της. Είναι δύσκολη και θέλει γερα στομάχια.Πρέπει να εχεις εμπιστοσύνη και κατανόηση. Ναι αυτο είναι ενα δεδομένο για οποιαδήποτε μορφη σχέσης, αλλα στην απόσταση πρέπει να το δείχνεται στον υπέρτατο βαθμο. Η ζήλεια ειναι ενα αναπόσπαστο κομμάτι, θα ερθει απο μονη της εξαρτάται ομως απο το ποσο καλα την χειριζεστε..(το τοσο θα γίνει τοοοοοσο). Επισης θα πρέπει να μάθετε να ζειτε με το να λείπει ο ενας στον αλλον κια με τα απρόοπτα ενδεχόμενα να ακυρωθεί μια απο τις φορες που θα εχετε κανονισει να συναντηθητε πχ λόγω εργασιων/χρημάτων κ.α. Συχνά το τηλέφωνο θα γίνεται επεκταση του χεριου σας και το ακουστικό επεκταση του αυτιού σας. Αλλα αυτο είναι κατι που μπορείτε να το ρυθμισετε πχ να κανονίζεται ωρες που βολευει καιωτους δύ, συχνα μυνηματα αλλα οχι υπερβολες πχ ολη την ωρα, μικρα τηλεφωνηματα κατα την διαρκεια της μερας και παει λέγοντας. Φροντιστε να σεβεστε και οι δυο την ζωη που θα δημιουργησετε εκει πχ οταν ειστε με φιλους σας ειστε με φιλους κόβεται λιγο η επικοινωνία, δεν απαγορευεις λογω ζήλειας να μην βγει, δεν προφασιζεστε λογους για μην βγει (πχ εχω χαλια ψυχολογία ενω απλα ζηλευετε), δεν γκρινιαζετε γιατι πχ αργησε ενα δευτερόλεπτο να απαντήσει στο μυνημα η' δεν σηκωσε το τηλεφωνο μια φορά. Ειναι άλλο να το κανει μια φορα και με επαρκη λόγο (ηταν/ησουν σε μάθημα, δεν το ακουσε κτλ) κια αλλο ομως να επαναλαμβάνεται και να αραιωνεται η επικοινωνία ,θα το καταλάβεις οπως οταν εισασταν κοντά ( απλα σε αποφεύγει και τα δυο τηλ γίνονται ενα και μετα κανένα). Για αυτοωτο λόγο καλο είναι να μάθετε ο ενας το πρόγραμμα του αλλου. Υπαρχουν καποια αλλα Tips που μπορει να σας "φέρουν" πιο κοντα πχ βιντεοκληση. Μια συμβουλη . Οταν καποια στιγμη νοιωθετε σαν να πνιγεστε και δεν τραβαει αλλο πραγματικα καλύτερα να το διαλυσετε. Καλη σταδιοδρομία!!!
Scroll to top icon