ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2013 | 14:57

Και μετα το σεξ τι?

Αν καποια στιγμη καταληξετε σπιτι σας με μια κοπελα για σεξ πως θα της δειξετε οτι θελετε να μεινει εκει το βραδυ? Θα πειτε κατι μονο και μονο απο ευγενια η καμια χαζη δικαιολογια του τυπου ''αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις'' κτλ?Οταν εννοω να περασει το βραδυ εκει εννοω απλα να κοιμηθει γιατι ειναι αργα η το σπιτι της ειναι μακρια κτλ κτλ..Δεν παιζει ο παραγοντας ''αχ ασε με να κοιμηθω εδω γιατι σε ειδα και τωρα που καναμε και σεξ κολλησα μαζι σου''. Μιλαω για φυσιολογικα πραγματα και καταστασεις. Απευθυνομαι κυριως σε αντρες.. Δεκτες ομως γνωμες και αποψεις και απο γυναικες αν τους εχει συμβει κατι παρομοιο..
5
 
 
 
 
σχόλια
"Θέλω να μείνεις εδώ απόψε" ή"Μην φύγεις, θέλω να κοιμηθούμε αγκαλιά"ή ακόμη καλύτερα"Μην ντύνεσαι, δεν θα φύγεις ακόμη..." ενώ την βουτάς και την πετάς στο κρεβάτιή απλά (και αυτό συνιστώ) φροντίζεις να την πηδάς, να την γλύφεις και να την κρατάς αναμμένη μέχρι να ξημερώσει. Το δύσκολο πάντως φίλε μου είναι να τις διώξεις, όχι να τις πείσεις να καθήσουνε.
Scroll to top icon