ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 10:08

Φοιτητής με σκυλο

Ειμαι απο Λάρισα και πέρασα φέτος Θεσσαλονίκη. Εδω και 4 χρονια εχω ενα σκυλο τον οποίο θα ηθελα να παρω μαζι μου. Εχει μάθει εννοειται να μην τα κανει παντού και να μένει μόνος στο σπιτι. Εσείς τι λέτε θα μπορεσω??
5
 
 
 
 
σχόλια
Επειδη η φοιτητικη ζωη χαρακτηριζεται απο μια αταξια, μια αποδιοργανωση και μια μουρλαμαρα το ειπα. Σωστο το point σου (κι ετσι θα πρεπε να ειναι) αλλα επειδη βλεπεις οτι κυριαρχουν η ανευθυνοτητα και η χαζομαρα, πολλες φορες χρειαζεται να επαναλαμβανουμε τα αυτονοητα.
Αν δεν είναι συνεπής, να μην έπαιρνε σκυλο. Δεν είναι τα σκυλιά φορεματα. Τώρα μου κανει το παίρνω, αν σε ενα μήνα παχυνω και δεν μου κανει το δίνω. Αυτή η ερώτηση δεν πρέπει να τίθεται καν σε εναν ιδιοκτήτη σκύλου.
Εννοειται πως θα μπορεσεις.Το σκυλακι δεν φταιει σε κατι,ουτε προκειται να σου δημιουργησει προβλημα.Να το παρεις,αλλα να το κανεις να περναει καλα κι ολας..ακομα και στον ελαχιστο χρονο σου,θα το εκτιμαει.
Αν ο σκύλος είναι δικός σου, που αλλού μπορεί να παει δλδ αν όχι μαζί σου;Δεν σας καταλαβαίνω κάποιους ανθρώπους. Η έννοια της ευθυνης σας είναι άγνωστη;
Scroll to top icon