ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2016 | 02:28

Με κλεβει

Τα εχω με ενα κοριτσι 22 ετων. Ειλικρινα στις αρχες ηταν πολυ δοτικη. Πηγαινε βολτα, "ελα και εσυ". Πηγαινε γυμναστηριο, "ελα και εσυ". Πηγαινε σινεμα, "ελα και εσυ". Μετα καταλαβα οτι ηθελε να μου χτυπαει ισως στη μουρη, τη ζωη της και ποσο "γαμάτα" ζει. Οσες φορες μιλουσα με εκοβε, οσες εκφραζομουν, "ημουν με τους φιλους της" και με προσβαλε συνέχεια.1,5 χρονο μετα, μετα τους μυριους χωρισμους που μου εχει κανει για ψυλλου πηδημα (σου μιλησε αυτος στο fb, σου τη πεφτει αυτος, εισαι λεσβια (ενω ειναι και αυτη! Κοριτσια ειμαστε και οι 2! Λολ δηλαδη...), βγηκε καινουργιο τωρα.Επειδη σπουδαζω κινηματογραφο.. Με ειχε πρηξει να παιξει σε εργα μου. Δεν ειναι ηθοποιος αλλα εγω την εβαλα. Ειναι γραφιστρια εκεινη, και οσες φορες ζητησα κατι μου ελεγε συνεχεια "ολο κατι ζητας". Ειλικρινα, νιωθω οτι μαζι της πεταω το χρονο μου.. Οτι εχει αν δωσει ιδεες, ταλεντο, να κανουμε συζητησεις και πολλα αλλα, αλλα δεν τα δινει! ΔΕΝ. Μιλαμε για αηδιες, οσες φορες ειμαστε σπιτι της, απλα κανει το προγραμμα της (κανει μπανιο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πανω απο μια ωρα, βλεπει τη σειρα της που θελει, με ρωταει για ταινιες (που φυσικα εχω δει) και παει και τις κατεβαζει και βλεπει (ενω της εχω δει), κανει μια ωρα τις δουλειες του σπιτιου και 1002.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.Με ρωταει λοιπον για ταινιες, για ηθοποιους κ.α. ως εδω καλα.. οκ. Λες οτι εχω και εγω το προβλημα και ολα καλα. Ελα ομως που οποτε ειμαστε εξω, ολοενα εμφανιζει ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΕΙ, ΕΓΩ, το εμφανιζει ως δικο της... Ελα μου!; Μα καθε τι. Ειμαι 29, ειμαι σπουδαγμενη, εξυπνη κοπελα. ΒΑσικα ακυρο. Μορφωμενη τιγκα. Αλλα οχι εξυπνη. Ενω αυτη (ναι ετσι τη λεω, αυτη τη στιγμη τη μισω), ειναι πονηρη,εξυπνη, μαγκακι, καπατσα, οτι θελει το παιρνει. Εγω σταυρος στο χερι κολλημενος αιωνια. Αμην.Ε.. Πριν 2 μερες ειδα μια εκθεση για γραφιστες και κινηματογραφιστες και τις το εστειλα.. Αφου ομως δουλευα σε κατι δικο μου για να στειλω.. Εστειλε, την πηραν, το δουλευα ακομη στο μυαλο μου, ζητησα τη βοηθεια της και γενικα ειναι μεσα στα νευρα και μου ξαναπε οτι ολο κατι ζηταω επειδη ζητησα κατι φωτογραφιες απο τις κοινες μας διακοπες.Ή ειμαι προξαρχιδω, ή ειμαι τρελη και δν καταλαβαινω τι κανω, ή ειμαι ΘΥΜΑ μιας εγωιστριας ναρκισου που ξερει και το κρυβει.Πριν 5 λεπτα, της εστειλα ενα τραγουδι που μοιραστηκαμε σε μια συναυλια, οπου ΕΓΩ κερδισα εισητηριο, και εκεινη ηρθε και μου το χτυπαγε οτι οδηγησε να παμε και επειδη εκανα like σε αυητο που ανεβασα, ειπε να το σβησω για να μην πουν τιποτα οι δικοι της..!!!!!! (ξαφνικα θελει να μη μιλαμε καν και το καταλαβουν... ελεος..!!).Αυτα.να σκασω ειμαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
ναι είναι νάρκισσος,ναι σε εκμεταλλευεται. και το ξερεις. κι οσο θα καθεσαι σε αυτή την σχεση τοσο θα σε εκμεταλλευεται, τοσο θα σε παταει κατω μεχρι να μην σου μεινει τιποτα.το μονο που μπορεις να κανεις είναι να φυγεις από αυτή τη σχεσηοι νάρκισσοι δεν ανεχονται να τους παρατανε. γι αυτό θα σε πρηζει ένα διάστημα, θα προσπαθησει να σε κανει να αισθανθείς ασχημα και να αισθάνεται τυψεις για να γυρισεις πισω. αν γυρισεις θα είναι το ιδιο μη σου πω και χειροτερα. επισης εφόσον βλέπεις ότι η συγκεκριμενη αντλει πληροφοριες από σενα, για διαφορους λογους -από το να φαινεται εξυπνη και καλλιεργημενη μεχρι για δουλειες- ΜΗΝ της δινεις απολυτως καμια πληροφορια. σε ρωτάει κατι; απαντησε φλου ή πες της ότι δεν θυμασαι. σου ζηταει βοηθεια της λες ότι είναι πανεξυπνη και πολύ ικανη και δεν χρειαζεται τη βοηθεια σου. κλπ αντε καλα κουράγια.. μην ανεχεσαι κακοποιητικες σχεσεις. και μη πιστευεις ότι κανοντας το δικο της θα σου φερθει καλυτερα. γενικοτερα εφόσον την εχεις παρει χαμπαρι να εισαι προσεκτικη και να μην εισαι αφελης.
Scroll to top icon