ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2016 | 15:56

πανελληνιες 2017

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΔΩ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ [ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ] ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΦΕΤΟς.ΕΙΜΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟς...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑς ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙς ΣΠΟΥΔΕς ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΩΣΤΟΣΟ ΠΩς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΣΧΟΛΗς ΤΗς ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΔΑΣΚΑΛΑ[ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ]Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ[ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ]ΕΣΕΙς ΤΙ ΛΕΤΕ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι και αναλογα τι θελεις και αναλογα ομως ποσο θες να κυνηγησεις κατι. Θες να γινεις ιστορικος, τοσο πολυ ωστε αν χρειαστει να φυγεις εξωτερικο για να το κανεις θα το κανεις; Γιατι, ας ειμαστε ρεαλιστες, στην ελλαδα του σημερα, πρεπει ενα παιδι να αναλογιστει και λιγο την επαγγελματικη αποκατασταση. Αλλα αν εισαι διατεθιμενη να κυνηγησεις κατι που σου αρεσει, πιστευω στο τελος θα τα καταφερεις. Απο κει και περα ειναι δικη σου επιλογη!
Εμείς θα σου πούμε τι να επιλέξεις να κάνεις στη ζωη σου; Ο καθένας έχει αλλα γούστα και διαφορετικά ταλέντα. Μην ρωτάς αγνώστους για τόσο σημαντικές αποφάσεις.
Scroll to top icon