ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2016 | 21:37

Ιδιωτική σχολή

Γειά σας! Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα κάπου έξω.. Δεν θελω να πάω ούτε να ξανά δώσω, για αυτό το λόγο σκέφτομαι κάποιο ιδιωτικό! Με ενδιαφέρει πολύ η ψυχολογία και θα ήθελα να ασχοληθώ... Θα ήθελα πρώτον να μου προτείνετε κάποια σχολή που είναι καλή και επίσης έχω διαβάσει ότι τα διπλώματα από ιδιωτικά δεν αναγνωριζονται και πολύ εδώ στην Ελλάδα... Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σας και να μου πείτε ότι ξέρετε πάνω σε αυτό το θέμα!! Ευχαριστώ πολύ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Hellenic American College.Ειμαι φοιτητης στο 2ος ετος εκει. Αρχικα σκεφτομουν το Deree αλλα δεν το επελεξα. Οι εγκαταστασεις ειναι καλυτερες εκει αλλα σε αλλο επιπεδο η διδασκαλια στο Hellenic. Εχουμε και φοιτητες που εχουν ερθει απο Deree σε μας και μας εχουν πει τα ιδια. Τα διδακτρα πανω κατω ειναι ιδια, απλα λιγο περισσοτερα στο Deree. Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα στειλε μου μαιλ στο [email protected] για να σε ενημερωσω. Ειναι πολλα που μπορω να σου πω.
Scroll to top icon